A. VANDEN BOSSCHE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • A. VANDEN BOSSCHE
Private companiesOil and Gas Extraction • A. VANDEN BOSSCHE

Contactgegevens A. VANDEN BOSSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VANDEN BOSSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VANDEN BOSSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAVERSTRAAT 1; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50814422 (+32-50814422) 50814422 (+32-50814422)

Fax (fax): +32 (84) 367-99-52 +32 (84) 367-99-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VANDEN BOSSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VANDEN BOSSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VANDEN BOSSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VANDEN BOSSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VANDEN BOSSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VANDEN BOSSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VANDEN BOSSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VANDEN BOSSCHE
Products information A. VANDEN BOSSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE03903137207
Ondernemingsnummer: 7659088134
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in A. VANDEN BOSSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VANDEN BOSSCHE
(Get full report from official database of BE for A. VANDEN BOSSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VANDEN BOSSCHE
Addition kinds of activities for A. VANDEN BOSSCHE

4911. Elektrische diensten | Electric services
873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
20910308. Vis- en zeevruchtencakes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish and seafood cakes: packaged in cans, jars, etc.
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
39440106. Scooters, kinderen | Scooters, children's
50499902. Opstellen van benodigdheden | Drafting supplies
72990000. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service

Werken bij A. VANDEN BOSSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VANDEN BOSSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VANDEN BOSSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VANDEN BOSSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van A. VANDEN BOSSCHE in sociale netwerken
Look for responds of A. VANDEN BOSSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VANDEN BOSSCHE. Laat een reactie achter voor A. VANDEN BOSSCHE. A. VANDEN BOSSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VANDEN BOSSCHE. Leave a respond for A. VANDEN BOSSCHE. A. VANDEN BOSSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VANDEN BOSSCHE op de google maps. Adres en contacten A. VANDEN BOSSCHE
Location of A. VANDEN BOSSCHE on the google maps. Address and contacts of A. VANDEN BOSSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VANDEN BOSSCHE A. VANDEN BOSSCHE: NANCY VAN WASSENHOVE | A TABLE ! | ROLAND GRAULUS | Moreno | C.L.

Other related companies as A. VANDEN BOSSCHE: NANCY VAN WASSENHOVE | A TABLE ! | ROLAND GRAULUS | Moreno | C.L.

A. VANDEN BOSSCHE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. VANDEN BOSSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03903137207. Het bedrijf A. VANDEN BOSSCHE bevindt zich op het adres: CAVERSTRAAT 1; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 200,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in A. VANDEN BOSSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. VANDEN BOSSCHE is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VANDEN BOSSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VANDEN BOSSCHE, openstaande posities, locatie van A. VANDEN BOSSCHE op de kaart.

A. VANDEN BOSSCHE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. VANDEN BOSSCHE, company assigned to the tax number BE03903137207. The company A. VANDEN BOSSCHE is located at the address: CAVERSTRAAT 1; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 200,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in A. VANDEN BOSSCHE were not found.
The main activity of A. VANDEN BOSSCHE is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VANDEN BOSSCHE is not available. You also can look at reviews of A. VANDEN BOSSCHE, open positions, location of A. VANDEN BOSSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VANDEN BOSSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VANDEN BOSSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VANDEN BOSSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VANDEN BOSSCHE, employees, financial statistics.