BLOEMENKWEKERIJ KNUTS

Contactgegevens BLOEMENKWEKERIJ KNUTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEMENKWEKERIJ KNUTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEMENKWEKERIJ KNUTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOOISTRAAT 74A; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11322784 (+32-11322784) 11322784 (+32-11322784)

Fax (fax): +32 (3) 246-11-89 +32 (3) 246-11-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEMENKWEKERIJ KNUTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEMENKWEKERIJ KNUTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEMENKWEKERIJ KNUTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEMENKWEKERIJ KNUTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEMENKWEKERIJ KNUTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEMENKWEKERIJ KNUTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEMENKWEKERIJ KNUTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEMENKWEKERIJ KNUTS
Products information BLOEMENKWEKERIJ KNUTS

BTW identificatienummer (tax): BE08825286865
Ondernemingsnummer: 8319641113
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in BLOEMENKWEKERIJ KNUTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEMENKWEKERIJ KNUTS
(Get full report from official database of BE for BLOEMENKWEKERIJ KNUTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEMENKWEKERIJ KNUTS
Addition kinds of activities for BLOEMENKWEKERIJ KNUTS

3365. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
799699. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec
804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
39999918. Granaten, hand (brandblussers) | Grenades, hand (fire extinguishers)
44820000. Ferries | Ferries

Werken bij BLOEMENKWEKERIJ KNUTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEMENKWEKERIJ KNUTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEMENKWEKERIJ KNUTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEMENKWEKERIJ KNUTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BLOEMENKWEKERIJ KNUTS in sociale netwerken
Look for responds of BLOEMENKWEKERIJ KNUTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEMENKWEKERIJ KNUTS. Laat een reactie achter voor BLOEMENKWEKERIJ KNUTS. BLOEMENKWEKERIJ KNUTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEMENKWEKERIJ KNUTS. Leave a respond for BLOEMENKWEKERIJ KNUTS. BLOEMENKWEKERIJ KNUTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEMENKWEKERIJ KNUTS op de google maps. Adres en contacten BLOEMENKWEKERIJ KNUTS
Location of BLOEMENKWEKERIJ KNUTS on the google maps. Address and contacts of BLOEMENKWEKERIJ KNUTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEMENKWEKERIJ KNUTS BLOEMENKWEKERIJ KNUTS: De Cooman H BVBA | VRIJE BASISSCHOOL | JOSEPH AHN | ?T FRIET-UURTJE | Oceanik SA

Other related companies as BLOEMENKWEKERIJ KNUTS: De Cooman H BVBA | VRIJE BASISSCHOOL | JOSEPH AHN | ?T FRIET-UURTJE | Oceanik SA

BLOEMENKWEKERIJ KNUTS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEMENKWEKERIJ KNUTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08825286865. Het bedrijf BLOEMENKWEKERIJ KNUTS bevindt zich op het adres: DOOISTRAAT 74A; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 432,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh. Producten gemaakt in BLOEMENKWEKERIJ KNUTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOEMENKWEKERIJ KNUTS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEMENKWEKERIJ KNUTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEMENKWEKERIJ KNUTS, openstaande posities, locatie van BLOEMENKWEKERIJ KNUTS op de kaart.

BLOEMENKWEKERIJ KNUTS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOEMENKWEKERIJ KNUTS, company assigned to the tax number BE08825286865. The company BLOEMENKWEKERIJ KNUTS is located at the address: DOOISTRAAT 74A; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 432,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh. Products created in BLOEMENKWEKERIJ KNUTS were not found.
The main activity of BLOEMENKWEKERIJ KNUTS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEMENKWEKERIJ KNUTS is not available. You also can look at reviews of BLOEMENKWEKERIJ KNUTS, open positions, location of BLOEMENKWEKERIJ KNUTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEMENKWEKERIJ KNUTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEMENKWEKERIJ KNUTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEMENKWEKERIJ KNUTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEMENKWEKERIJ KNUTS, employees, financial statistics.