Vervaeke Luc Home Decor

Contactgegevens Vervaeke Luc Home Decor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vervaeke Luc Home Decor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vervaeke Luc Home Decor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schepenhuisstraat 7; 8510; Kortrijk (Rollegem), België

Telefoon (phone): 056 21 79 73; 0475 45 31 39 (+32-056 21 79 73; 0475 45 31 39) 056 21 79 73; 0475 45 31 39 (+32-056 21 79 73; 0475 45 31 39)

Fax (fax): 056 21 79 73 (+32-056 21 79 73) 056 21 79 73 (+32-056 21 79 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vervaeke Luc Home Decor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vervaeke Luc Home Decor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vervaeke Luc Home Decor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vervaeke Luc Home Decor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vervaeke Luc Home Decor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vervaeke Luc Home Decor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vervaeke Luc Home Decor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vervaeke Luc Home Decor
Products information Vervaeke Luc Home Decor

BTW identificatienummer (tax): BE02961883544
Ondernemingsnummer: 4772155761
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Vervaeke Luc Home Decor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vervaeke Luc Home Decor
(Get full report from official database of BE for Vervaeke Luc Home Decor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vervaeke Luc Home Decor
Addition kinds of activities for Vervaeke Luc Home Decor

365199. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
30890200. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
38279917. polarisatoren | Polarizers
39149900. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies

Werken bij Vervaeke Luc Home Decor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vervaeke Luc Home Decor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vervaeke Luc Home Decor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vervaeke Luc Home Decor. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van Vervaeke Luc Home Decor in sociale netwerken
Look for responds of Vervaeke Luc Home Decor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vervaeke Luc Home Decor. Laat een reactie achter voor Vervaeke Luc Home Decor. Vervaeke Luc Home Decor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vervaeke Luc Home Decor. Leave a respond for Vervaeke Luc Home Decor. Vervaeke Luc Home Decor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vervaeke Luc Home Decor op de google maps. Adres en contacten Vervaeke Luc Home Decor
Location of Vervaeke Luc Home Decor on the google maps. Address and contacts of Vervaeke Luc Home Decor

Andere gerelateerde bedrijven als come Vervaeke Luc Home Decor Vervaeke Luc Home Decor: EUROPOWER GENERATORS ULYSES BVBA | SALLE LA HOثGNE | CALY-TECHNIC | Soft As Silk | BRAAM D

Other related companies as Vervaeke Luc Home Decor: EUROPOWER GENERATORS ULYSES BVBA | SALLE LA HOثGNE | CALY-TECHNIC | Soft As Silk | BRAAM D

Vervaeke Luc Home Decor is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vervaeke Luc Home Decor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02961883544. Het bedrijf Vervaeke Luc Home Decor bevindt zich op het adres: Schepenhuisstraat 7; 8510; Kortrijk (Rollegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 197,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Vervaeke Luc Home Decor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vervaeke Luc Home Decor is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vervaeke Luc Home Decor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vervaeke Luc Home Decor, openstaande posities, locatie van Vervaeke Luc Home Decor op de kaart.

Vervaeke Luc Home Decor is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vervaeke Luc Home Decor, company assigned to the tax number BE02961883544. The company Vervaeke Luc Home Decor is located at the address: Schepenhuisstraat 7; 8510; Kortrijk (Rollegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 197,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. Products created in Vervaeke Luc Home Decor were not found.
The main activity of Vervaeke Luc Home Decor is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vervaeke Luc Home Decor is not available. You also can look at reviews of Vervaeke Luc Home Decor, open positions, location of Vervaeke Luc Home Decor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vervaeke Luc Home Decor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vervaeke Luc Home Decor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vervaeke Luc Home Decor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vervaeke Luc Home Decor, employees, financial statistics.