Van Riel M

Contactgegevens Van Riel M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Riel M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Riel M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Peelsestraat 75; 2380; Ravels, België

Telefoon (phone): 014 65 53 41; 0478 44 62 40 (+32-014 65 53 41; 0478 44 62 40) 014 65 53 41; 0478 44 62 40 (+32-014 65 53 41; 0478 44 62 40)

Fax (fax): 014 65 53 41 (+32-014 65 53 41) 014 65 53 41 (+32-014 65 53 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Riel M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Riel M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Riel M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Riel M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Riel M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Riel M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Riel M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Riel M
Products information Van Riel M

BTW identificatienummer (tax): BE08920318603
Ondernemingsnummer: 2027221679
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Van Riel M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Riel M
(Get full report from official database of BE for Van Riel M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Riel M
Addition kinds of activities for Van Riel M

2231. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
25140401. Bridge sets (meubels): metaal | Bridge sets (furniture): metal
38290203. Barometers, kwik en aneroïd typen | Barometers, mercury and aneroid types
39991200. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
42269900. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec

Werken bij Van Riel M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Riel M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Riel M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Riel M. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

  • Kinesiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

Zoek naar antwoorden van Van Riel M in sociale netwerken
Look for responds of Van Riel M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Riel M. Laat een reactie achter voor Van Riel M. Van Riel M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Riel M. Leave a respond for Van Riel M. Van Riel M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Riel M op de google maps. Adres en contacten Van Riel M
Location of Van Riel M on the google maps. Address and contacts of Van Riel M

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Riel M Van Riel M: GROEP ARGENTA | ANGEL EECKELOO | HARTFORT | BENO?T RENNOTTE | Elpo Cuisinex G.H.G. NV

Other related companies as Van Riel M: GROEP ARGENTA | ANGEL EECKELOO | HARTFORT | BENO?T RENNOTTE | Elpo Cuisinex G.H.G. NV

Van Riel M is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Riel M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08920318603. Het bedrijf Van Riel M bevindt zich op het adres: Peelsestraat 75; 2380; Ravels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 814,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Van Riel M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Riel M is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Riel M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Riel M, openstaande posities, locatie van Van Riel M op de kaart.

Van Riel M is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Riel M, company assigned to the tax number BE08920318603. The company Van Riel M is located at the address: Peelsestraat 75; 2380; Ravels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 814,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in Van Riel M were not found.
The main activity of Van Riel M is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Riel M is not available. You also can look at reviews of Van Riel M, open positions, location of Van Riel M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Riel M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Riel M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Riel M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Riel M, employees, financial statistics.