Elpo Cuisinex G.H.G. NV

Contactgegevens Elpo Cuisinex G.H.G. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elpo Cuisinex G.H.G. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elpo Cuisinex G.H.G. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bedrijfsstraat 18 Box 2; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 21 00 81 (+32-011 21 00 81) 011 21 00 81 (+32-011 21 00 81)

Fax (fax): 011 24 18 49 (+32-011 24 18 49) 011 24 18 49 (+32-011 24 18 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elpo Cuisinex G.H.G. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elpo Cuisinex G.H.G. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elpo Cuisinex G.H.G. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elpo Cuisinex G.H.G. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elpo Cuisinex G.H.G. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elpo Cuisinex G.H.G. NV
Products information Elpo Cuisinex G.H.G. NV

BTW identificatienummer (tax): BE06842803955
Ondernemingsnummer: 7916992187
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Restaurants - Installation & equipment; Roasting - Spits & ovens; Extractor hoods; Industrial kitchens - Installation & equipment; Microwave ovens; Coffee-makers; Aircleaning equipment & supplies; Dishwashing machines (Industrial); Vacuum machinery & equipment; Ice making machines; Refrigeration equipment - Industrial & commercial

Product categorie (product category): Fried potatoes stands - Supplies and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elpo Cuisinex G.H.G. NV
(Get full report from official database of BE for Elpo Cuisinex G.H.G. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elpo Cuisinex G.H.G. NV
Addition kinds of activities for Elpo Cuisinex G.H.G. NV

3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
326299. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
14990407. Whetstone steengroeven | Whetstone quarrying
23110202. Overjassen en topcoats: mannen, jongeren en jongens | Overcoats and topcoats: men's, youths' and boys'
40139904. Spoorwegstations | Railroad terminals

Werken bij Elpo Cuisinex G.H.G. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elpo Cuisinex G.H.G. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in de afdeling die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en onderhoud van de IT infrastructuur van klanten (bv. Iicentiebeheer e.a. services i.v.m. datacenter/netwerk/beveiliging) Je biedt meer bepaald administratieve ondersteuning aan het Presales Team binnen die afdeling Je hebt veelvuldig contact met het Presales Team en met de klanten Bedrijfsprofiel: Internationaal IT bedrijf

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • Wever- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Leefstijlscoach How2behealthy (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van Elpo Cuisinex G.H.G. NV in sociale netwerken
Look for responds of Elpo Cuisinex G.H.G. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Laat een reactie achter voor Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Elpo Cuisinex G.H.G. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Leave a respond for Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Elpo Cuisinex G.H.G. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elpo Cuisinex G.H.G. NV op de google maps. Adres en contacten Elpo Cuisinex G.H.G. NV
Location of Elpo Cuisinex G.H.G. NV on the google maps. Address and contacts of Elpo Cuisinex G.H.G. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Elpo Cuisinex G.H.G. NV Elpo Cuisinex G.H.G. NV: ANHYP | RAOUL MARSIL | JANSSENS HENRI | BOULANGERIE MAX | Godzillak's Organization

Other related companies as Elpo Cuisinex G.H.G. NV: ANHYP | RAOUL MARSIL | JANSSENS HENRI | BOULANGERIE MAX | Godzillak's Organization

Elpo Cuisinex G.H.G. NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elpo Cuisinex G.H.G. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06842803955. Het bedrijf Elpo Cuisinex G.H.G. NV bevindt zich op het adres: Bedrijfsstraat 18 Box 2; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 149,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fried potatoes stands - Supplies and equipment. Lijst met producten zijn Restaurants - Installation & equipment; Roasting - Spits & ovens; Extractor hoods; Industrial kitchens - Installation & equipment; Microwave ovens; Coffee-makers; Aircleaning equipment & supplies; Dishwashing machines (Industrial); Vacuum machinery & equipment; Ice making machines; Refrigeration equipment - Industrial & commercial.
De hoofdactiviteit van Elpo Cuisinex G.H.G. NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elpo Cuisinex G.H.G. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elpo Cuisinex G.H.G. NV, openstaande posities, locatie van Elpo Cuisinex G.H.G. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Elpo Cuisinex G.H.G. NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elpo Cuisinex G.H.G. NV, company assigned to the tax number BE06842803955. The company Elpo Cuisinex G.H.G. NV is located at the address: Bedrijfsstraat 18 Box 2; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 149,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fried potatoes stands - Supplies and equipment. List of products are Restaurants - Installation & equipment; Roasting - Spits & ovens; Extractor hoods; Industrial kitchens - Installation & equipment; Microwave ovens; Coffee-makers; Aircleaning equipment & supplies; Dishwashing machines (Industrial); Vacuum machinery & equipment; Ice making machines; Refrigeration equipment - Industrial & commercial.
The main activity of Elpo Cuisinex G.H.G. NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Elpo Cuisinex G.H.G. NV is not available. You also can look at reviews of Elpo Cuisinex G.H.G. NV, open positions, location of Elpo Cuisinex G.H.G. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elpo Cuisinex G.H.G. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elpo Cuisinex G.H.G. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elpo Cuisinex G.H.G. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elpo Cuisinex G.H.G. NV, employees, financial statistics.