Everaerts J & Zn BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Everaerts J & Zn BVBA
Private companiesHealth Services • Everaerts J & Zn BVBA

Contactgegevens Everaerts J & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Everaerts J & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Everaerts J & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Ducs 139; 1970; Wezembeek-Oppem, België

Telefoon (phone): 02 731 81 79 (+32-02 731 81 79) 02 731 81 79 (+32-02 731 81 79)

Fax (fax): +32 (53) 713-67-48 +32 (53) 713-67-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Everaerts J & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Everaerts J & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Everaerts J & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Everaerts J & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Everaerts J & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Everaerts J & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Everaerts J & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Everaerts J & Zn BVBA
Products information Everaerts J & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01407318115
Ondernemingsnummer: 6104797363
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 423,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Everaerts J & Zn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Everaerts J & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Everaerts J & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Everaerts J & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Everaerts J & Zn BVBA

313104. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
34620000. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
39140302. Bestek, tin | Cutlery, pewter
49229901. Pijpleidingen, aardgas | Pipelines, natural gas
72990701. Comfort station operatie | Comfort station operation
80490400. Psycholoog, psychotherapeut en hypnotiseur | Psychologist, psychotherapist and hypnotist

Werken bij Everaerts J & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Everaerts J & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Everaerts J & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Everaerts J & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

Zoek naar antwoorden van Everaerts J & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Everaerts J & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Everaerts J & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Everaerts J & Zn BVBA. Everaerts J & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Everaerts J & Zn BVBA. Leave a respond for Everaerts J & Zn BVBA. Everaerts J & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Everaerts J & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Everaerts J & Zn BVBA
Location of Everaerts J & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Everaerts J & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Everaerts J & Zn BVBA Everaerts J & Zn BVBA: V.D.K. SPAARBANK | A.C.F. Assurances scrl | MIDAS | C. BROWET | LUC VAN STEENWINKEL

Other related companies as Everaerts J & Zn BVBA: V.D.K. SPAARBANK | A.C.F. Assurances scrl | MIDAS | C. BROWET | LUC VAN STEENWINKEL

Everaerts J & Zn BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Everaerts J & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01407318115. Het bedrijf Everaerts J & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Avenue des Ducs 139; 1970; Wezembeek-Oppem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 423,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Everaerts J & Zn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Everaerts J & Zn BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Everaerts J & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Everaerts J & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Everaerts J & Zn BVBA op de kaart.

Everaerts J & Zn BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Everaerts J & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE01407318115. The company Everaerts J & Zn BVBA is located at the address: Avenue des Ducs 139; 1970; Wezembeek-Oppem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 423,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Everaerts J & Zn BVBA were not found.
The main activity of Everaerts J & Zn BVBA is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Everaerts J & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Everaerts J & Zn BVBA, open positions, location of Everaerts J & Zn BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Everaerts J & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Everaerts J & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Everaerts J & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Everaerts J & Zn BVBA, employees, financial statistics.