Bosselaers J.-P. NV

Contactgegevens Bosselaers J.-P. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bosselaers J.-P. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bosselaers J.-P. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 210; 2240; Zandhoven, België

Telefoon (phone): 03 484 40 12; 0475 68 43 19 (+32-03 484 40 12; 0475 68 43 19) 03 484 40 12; 0475 68 43 19 (+32-03 484 40 12; 0475 68 43 19)

Fax (fax): 03 484 32 31 (+32-03 484 32 31) 03 484 32 31 (+32-03 484 32 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bosselaers J.-P. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bosselaers J.-P. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bosselaers J.-P. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bosselaers J.-P. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bosselaers J.-P. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bosselaers J.-P. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bosselaers J.-P. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bosselaers J.-P. NV
Products information Bosselaers J.-P. NV

BTW identificatienummer (tax): BE04465087890
Ondernemingsnummer: 4369232177
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Fa?ade cleaning & maintenance; Moss removal

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bosselaers J.-P. NV
(Get full report from official database of BE for Bosselaers J.-P. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bosselaers J.-P. NV
Addition kinds of activities for Bosselaers J.-P. NV

27410202. Atlassen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Atlases: publishing only, not printed on site
32590302. Architecturale Terra Cotta | Architectural terra cotta
34219901. Scheermesjes en scheermesjes | Razor blades and razors
34989903. Manifolds, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Manifolds, pipe: fabricated from purchased pipe
38260301. Densitometers, analytisch | Densitometers, analytical
39310404. Franse hoornen en delen | French horns and parts
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing
86610114. Verbond en evangelische kerk | Covenant and evangelical church

Werken bij Bosselaers J.-P. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bosselaers J.-P. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bosselaers J.-P. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bosselaers J.-P. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Telenet Brussel zoekt enthousiaste collega's! (36u/w) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telenet zoekt een gemotiveerde enthousiaste verkoper voor hun Telenetshops regio Brussel. Profiel: - Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt, maar geen vereiste - Je houdt ervan om te werken met targets/commissieloon - Je werkt in een flexibel uurrooster waaronder zaterdag en een (vaste) recup dag gedurende de week - Je ondersteunt klanten in het maken van de juiste keuze van de Telenetproducten

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van Bosselaers J.-P. NV in sociale netwerken
Look for responds of Bosselaers J.-P. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bosselaers J.-P. NV. Laat een reactie achter voor Bosselaers J.-P. NV. Bosselaers J.-P. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bosselaers J.-P. NV. Leave a respond for Bosselaers J.-P. NV. Bosselaers J.-P. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bosselaers J.-P. NV op de google maps. Adres en contacten Bosselaers J.-P. NV
Location of Bosselaers J.-P. NV on the google maps. Address and contacts of Bosselaers J.-P. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bosselaers J.-P. NV Bosselaers J.-P. NV: Tabbi P | FA. JOLIET | Auto's Billiet D | JOHAN VAN GIJSEGHEM | Cardon de Lichtbuer Rodolphe

Other related companies as Bosselaers J.-P. NV: Tabbi P | FA. JOLIET | Auto's Billiet D | JOHAN VAN GIJSEGHEM | Cardon de Lichtbuer Rodolphe

Bosselaers J.-P. NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bosselaers J.-P. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04465087890. Het bedrijf Bosselaers J.-P. NV bevindt zich op het adres: Langestraat 210; 2240; Zandhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Fa?ade cleaning & maintenance; Moss removal.
De hoofdactiviteit van Bosselaers J.-P. NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bosselaers J.-P. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bosselaers J.-P. NV, openstaande posities, locatie van Bosselaers J.-P. NV op de kaart.

Bosselaers J.-P. NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bosselaers J.-P. NV, company assigned to the tax number BE04465087890. The company Bosselaers J.-P. NV is located at the address: Langestraat 210; 2240; Zandhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. List of products are Fa?ade cleaning & maintenance; Moss removal.
The main activity of Bosselaers J.-P. NV is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bosselaers J.-P. NV is not available. You also can look at reviews of Bosselaers J.-P. NV, open positions, location of Bosselaers J.-P. NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bosselaers J.-P. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bosselaers J.-P. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bosselaers J.-P. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bosselaers J.-P. NV, employees, financial statistics.