JOHAN VAN GIJSEGHEM

Contactgegevens JOHAN VAN GIJSEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN VAN GIJSEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN VAN GIJSEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FERNAND LEHMANLAAN 24; 1860; MEISE, België

Telefoon (phone): 22699683 (+32-22699683) 22699683 (+32-22699683)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN VAN GIJSEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN VAN GIJSEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN VAN GIJSEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN VAN GIJSEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN VAN GIJSEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN VAN GIJSEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN VAN GIJSEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN VAN GIJSEGHEM
Products information JOHAN VAN GIJSEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Droit P茅nal & Assistance Aux Victimes, D茅clarations de Sinistres, Pratique Judiciaire G茅n茅rale, Droit Familial, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Litiges de Construction.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN VAN GIJSEGHEM
(Get full report from official database of BE for JOHAN VAN GIJSEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN VAN GIJSEGHEM
Addition kinds of activities for JOHAN VAN GIJSEGHEM

721500. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
17610101. Gutter en downspout aannemer | Gutter and downspout contractor
26750404. Melkfilter schijven, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Milk filter disks, die-cut: made from purchased materials
50729905. nozzles | Nozzles
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories

Werken bij JOHAN VAN GIJSEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN VAN GIJSEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN VAN GIJSEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN VAN GIJSEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Tongeren/Riemst (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

Zoek naar antwoorden van JOHAN VAN GIJSEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN VAN GIJSEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN VAN GIJSEGHEM. Laat een reactie achter voor JOHAN VAN GIJSEGHEM. JOHAN VAN GIJSEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN VAN GIJSEGHEM. Leave a respond for JOHAN VAN GIJSEGHEM. JOHAN VAN GIJSEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN VAN GIJSEGHEM op de google maps. Adres en contacten JOHAN VAN GIJSEGHEM
Location of JOHAN VAN GIJSEGHEM on the google maps. Address and contacts of JOHAN VAN GIJSEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN VAN GIJSEGHEM JOHAN VAN GIJSEGHEM: Dutoit NV | INTERFLAM-WATELLE | PAKADO | Vandenberghe Xavier | INDEMANS CHRISTIAN SPRL

Other related companies as JOHAN VAN GIJSEGHEM: Dutoit NV | INTERFLAM-WATELLE | PAKADO | Vandenberghe Xavier | INDEMANS CHRISTIAN SPRL

JOHAN VAN GIJSEGHEM is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN VAN GIJSEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf JOHAN VAN GIJSEGHEM bevindt zich op het adres: FERNAND LEHMANLAAN 24; 1860; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Droit P茅nal & Assistance Aux Victimes, D茅clarations de Sinistres, Pratique Judiciaire G茅n茅rale, Droit Familial, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Litiges de Construction..
De hoofdactiviteit van JOHAN VAN GIJSEGHEM is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN VAN GIJSEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN VAN GIJSEGHEM, openstaande posities, locatie van JOHAN VAN GIJSEGHEM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOHAN VAN GIJSEGHEM is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN VAN GIJSEGHEM, company assigned to the tax number BE09372131347. The company JOHAN VAN GIJSEGHEM is located at the address: FERNAND LEHMANLAAN 24; 1860; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Droit P茅nal & Assistance Aux Victimes, D茅clarations de Sinistres, Pratique Judiciaire G茅n茅rale, Droit Familial, Responsabilit茅 Civile Trafic Routier, Litiges de Construction..
The main activity of JOHAN VAN GIJSEGHEM is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN VAN GIJSEGHEM is not available. You also can look at reviews of JOHAN VAN GIJSEGHEM, open positions, location of JOHAN VAN GIJSEGHEM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN VAN GIJSEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN VAN GIJSEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN VAN GIJSEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN VAN GIJSEGHEM, employees, financial statistics.