Maintenance 2000 SA

Contactgegevens Maintenance 2000 SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maintenance 2000 SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maintenance 2000 SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Tout y Faut 91; 7110; La Louvi猫re (Houdeng-Goegnies), België

Telefoon (phone): 064 22 21 81 (+32-064 22 21 81) 064 22 21 81 (+32-064 22 21 81)

Fax (fax): 064 21 12 39 (+32-064 21 12 39) 064 21 12 39 (+32-064 21 12 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maintenance 2000 SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maintenance 2000 SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maintenance 2000 SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maintenance 2000 SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maintenance 2000 SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maintenance 2000 SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maintenance 2000 SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maintenance 2000 SA
Products information Maintenance 2000 SA

BTW identificatienummer (tax): BE05780975341
Ondernemingsnummer: 2062927246
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Janitor service; Tubing (Industrial)

Product categorie (product category): Painting - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maintenance 2000 SA
(Get full report from official database of BE for Maintenance 2000 SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maintenance 2000 SA
Addition kinds of activities for Maintenance 2000 SA

2091. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
28999932. Napalm | Napalm
51930102. Planters en bloempotten | Planters and flower pots
51940202. Snuif | Snuff
89990401. Muziek regelen en componeren | Music arranging and composing

Werken bij Maintenance 2000 SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maintenance 2000 SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maintenance 2000 SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maintenance 2000 SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Maintenance 2000 SA in sociale netwerken
Look for responds of Maintenance 2000 SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maintenance 2000 SA. Laat een reactie achter voor Maintenance 2000 SA. Maintenance 2000 SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maintenance 2000 SA. Leave a respond for Maintenance 2000 SA. Maintenance 2000 SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maintenance 2000 SA op de google maps. Adres en contacten Maintenance 2000 SA
Location of Maintenance 2000 SA on the google maps. Address and contacts of Maintenance 2000 SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Maintenance 2000 SA Maintenance 2000 SA: LE CENTAURE FLEURUS | C.I.A.S. | J. RYCKEBOER | BANKETBAKKERIJ RAPHAEL | DHOLLANDER

Other related companies as Maintenance 2000 SA: LE CENTAURE FLEURUS | C.I.A.S. | J. RYCKEBOER | BANKETBAKKERIJ RAPHAEL | DHOLLANDER

Maintenance 2000 SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maintenance 2000 SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05780975341. Het bedrijf Maintenance 2000 SA bevindt zich op het adres: Rue Tout y Faut 91; 7110; La Louvi猫re (Houdeng-Goegnies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 307,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting - Industrial. Lijst met producten zijn Janitor service; Tubing (Industrial).
De hoofdactiviteit van Maintenance 2000 SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maintenance 2000 SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maintenance 2000 SA, openstaande posities, locatie van Maintenance 2000 SA op de kaart.

Maintenance 2000 SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maintenance 2000 SA, company assigned to the tax number BE05780975341. The company Maintenance 2000 SA is located at the address: Rue Tout y Faut 91; 7110; La Louvi猫re (Houdeng-Goegnies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 307,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting - Industrial. List of products are Janitor service; Tubing (Industrial).
The main activity of Maintenance 2000 SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Maintenance 2000 SA is not available. You also can look at reviews of Maintenance 2000 SA, open positions, location of Maintenance 2000 SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maintenance 2000 SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maintenance 2000 SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maintenance 2000 SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maintenance 2000 SA, employees, financial statistics.