BANKETBAKKERIJ RAPHAEL

Contactgegevens BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANKETBAKKERIJ RAPHAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 495; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33211515 (+32-33211515) 33211515 (+32-33211515)

Fax (fax): +32 (65) 115-59-77 +32 (65) 115-59-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANKETBAKKERIJ RAPHAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANKETBAKKERIJ RAPHAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANKETBAKKERIJ RAPHAEL
Products information BANKETBAKKERIJ RAPHAEL

BTW identificatienummer (tax): BE05777679443
Ondernemingsnummer: 1448791503
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BANKETBAKKERIJ RAPHAEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANKETBAKKERIJ RAPHAEL
(Get full report from official database of BE for BANKETBAKKERIJ RAPHAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANKETBAKKERIJ RAPHAEL
Addition kinds of activities for BANKETBAKKERIJ RAPHAEL

571201. Bedden en accessoires | Beds and accessories
729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
22110000. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
27820201. albums | Albums
34960200. Draadketting | Wire chain
79220401. Legitieme live theaterproducenten | Legitimate live theater producers

Werken bij BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

    Type: Vaste Job

    We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

Zoek naar antwoorden van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL in sociale netwerken
Look for responds of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Laat een reactie achter voor BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. BANKETBAKKERIJ RAPHAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. Leave a respond for BANKETBAKKERIJ RAPHAEL. BANKETBAKKERIJ RAPHAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANKETBAKKERIJ RAPHAEL op de google maps. Adres en contacten BANKETBAKKERIJ RAPHAEL
Location of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL on the google maps. Address and contacts of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BANKETBAKKERIJ RAPHAEL BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: L.C.B. | COIFFURE FRANCINE | Calorec BVBA | Dakota Coatings NV | JEF CEULEMANS

Other related companies as BANKETBAKKERIJ RAPHAEL: L.C.B. | COIFFURE FRANCINE | Calorec BVBA | Dakota Coatings NV | JEF CEULEMANS

BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05777679443. Het bedrijf BANKETBAKKERIJ RAPHAEL bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 495; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BANKETBAKKERIJ RAPHAEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, openstaande posities, locatie van BANKETBAKKERIJ RAPHAEL op de kaart.

BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, company assigned to the tax number BE05777679443. The company BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is located at the address: HERENTALSEBAAN 495; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BANKETBAKKERIJ RAPHAEL were not found.
The main activity of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL is not available. You also can look at reviews of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, open positions, location of BANKETBAKKERIJ RAPHAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANKETBAKKERIJ RAPHAEL, employees, financial statistics.