BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN

Contactgegevens BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAPUCIENENSTRAAT 55; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57205158 (+32-57205158) 57205158 (+32-57205158)

Fax (fax): +32 (53) 567-91-43 +32 (53) 567-91-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN
Products information BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE06018005371
Ondernemingsnummer: 2729522705
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries. Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN
Addition kinds of activities for BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN

35310202. Kranen, schip | Cranes, ship
36450000. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
36740211. Semiconductor circuit netwerken | Semiconductor circuit networks
37430206. Trolley retrievers | Trolley retrievers
39420000. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste
62890200. Beveiligingsoverdrachtagenten | Security transfer agents
67339900. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec

Werken bij BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

    Type: Vaste Job

    Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN. BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN. Leave a respond for BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN. BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN
Location of BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN: JAN WILLEMAERTS | De Scheemaecker Gebr NV | O.S.H.Z. | NUYTS JOZEF | M. DECROIX

Other related companies as BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN: JAN WILLEMAERTS | De Scheemaecker Gebr NV | O.S.H.Z. | NUYTS JOZEF | M. DECROIX

BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06018005371. Het bedrijf BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN bevindt zich op het adres: CAPUCIENENSTRAAT 55; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Cr茅meries. Producten gemaakt in BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN op de kaart.

BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN, company assigned to the tax number BE06018005371. The company BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN is located at the address: CAPUCIENENSTRAAT 55; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Cr茅meries. Products created in BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN were not found.
The main activity of BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN, open positions, location of BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ SPRUYTTE L & ZN, employees, financial statistics.