M. DECROIX

Contactgegevens M. DECROIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. DECROIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. DECROIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTKAAI 20; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57204353 (+32-57204353) 57204353 (+32-57204353)

Fax (fax): +32 (15) 816-43-56 +32 (15) 816-43-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. DECROIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. DECROIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. DECROIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. DECROIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. DECROIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. DECROIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. DECROIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. DECROIX
Products information M. DECROIX

BTW identificatienummer (tax): BE03133819580
Ondernemingsnummer: 6809570312
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in M. DECROIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. DECROIX
(Get full report from official database of BE for M. DECROIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. DECROIX
Addition kinds of activities for M. DECROIX

5943. Kantoorartikelen | Stationery stores
283602. extracten | Extracts
16290110. Marine constructie | Marine construction
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
34129903. Melk (vloeibaar) verzendbakken, metaal | Milk (fluid) shipping containers, metal
35370101. Vliegtuig motor cradles | Aircraft engine cradles

Werken bij M. DECROIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. DECROIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. DECROIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. DECROIX. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van M. DECROIX in sociale netwerken
Look for responds of M. DECROIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. DECROIX. Laat een reactie achter voor M. DECROIX. M. DECROIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. DECROIX. Leave a respond for M. DECROIX. M. DECROIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. DECROIX op de google maps. Adres en contacten M. DECROIX
Location of M. DECROIX on the google maps. Address and contacts of M. DECROIX

Andere gerelateerde bedrijven als come M. DECROIX M. DECROIX: LE HOME LORRAIN | ST-MARTINS PROPERTIES BELGIUM SA-NV | PUCHE JEAN-MARC | Anolesa | E.S.F.

Other related companies as M. DECROIX: LE HOME LORRAIN | ST-MARTINS PROPERTIES BELGIUM SA-NV | PUCHE JEAN-MARC | Anolesa | E.S.F.

M. DECROIX is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. DECROIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03133819580. Het bedrijf M. DECROIX bevindt zich op het adres: WESTKAAI 20; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in M. DECROIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. DECROIX is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. DECROIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. DECROIX, openstaande posities, locatie van M. DECROIX op de kaart.

M. DECROIX is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. DECROIX, company assigned to the tax number BE03133819580. The company M. DECROIX is located at the address: WESTKAAI 20; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in M. DECROIX were not found.
The main activity of M. DECROIX is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M. DECROIX is not available. You also can look at reviews of M. DECROIX, open positions, location of M. DECROIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. DECROIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. DECROIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. DECROIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. DECROIX, employees, financial statistics.