EXCELLENCE BAKKERIJ

Contactgegevens EXCELLENCE BAKKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXCELLENCE BAKKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXCELLENCE BAKKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSESTRAAT 446; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51242279 (+32-51242279) 51242279 (+32-51242279)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXCELLENCE BAKKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXCELLENCE BAKKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXCELLENCE BAKKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXCELLENCE BAKKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXCELLENCE BAKKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXCELLENCE BAKKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXCELLENCE BAKKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXCELLENCE BAKKERIJ
Products information EXCELLENCE BAKKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in EXCELLENCE BAKKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXCELLENCE BAKKERIJ
(Get full report from official database of BE for EXCELLENCE BAKKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXCELLENCE BAKKERIJ
Addition kinds of activities for EXCELLENCE BAKKERIJ

4493. jachthavens | Marinas
07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
20529911. zoute krakelingen | Pretzels
22990600. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
25110601. Cedar kisten | Cedar chests
30619904. Olie- en gasveldmachines rubberen goederen (mechanisch) | Oil and gas field machinery rubber goods (mechanical)

Werken bij EXCELLENCE BAKKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXCELLENCE BAKKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXCELLENCE BAKKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXCELLENCE BAKKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • Bediener portaalkraan (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden en lossen van gewelven op vrachtwagens Je hebt contact met de vrachtwagenchauffeurs Je zal de vrachtbonnen controleren en toebehoren meegeven aan de chauffeurs Je bent bereid om polyvalent in te springen in de productiehal

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Huishoudhulp (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

Zoek naar antwoorden van EXCELLENCE BAKKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of EXCELLENCE BAKKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXCELLENCE BAKKERIJ. Laat een reactie achter voor EXCELLENCE BAKKERIJ. EXCELLENCE BAKKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXCELLENCE BAKKERIJ. Leave a respond for EXCELLENCE BAKKERIJ. EXCELLENCE BAKKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXCELLENCE BAKKERIJ op de google maps. Adres en contacten EXCELLENCE BAKKERIJ
Location of EXCELLENCE BAKKERIJ on the google maps. Address and contacts of EXCELLENCE BAKKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come EXCELLENCE BAKKERIJ EXCELLENCE BAKKERIJ: BRASSERIE SERVIA | ANNE-MARIE DARDENNE | Van Geem N | PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES | G. COLLIN

Other related companies as EXCELLENCE BAKKERIJ: BRASSERIE SERVIA | ANNE-MARIE DARDENNE | Van Geem N | PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES | G. COLLIN

EXCELLENCE BAKKERIJ is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXCELLENCE BAKKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf EXCELLENCE BAKKERIJ bevindt zich op het adres: IEPERSESTRAAT 446; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in EXCELLENCE BAKKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXCELLENCE BAKKERIJ is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXCELLENCE BAKKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXCELLENCE BAKKERIJ, openstaande posities, locatie van EXCELLENCE BAKKERIJ op de kaart.

EXCELLENCE BAKKERIJ is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXCELLENCE BAKKERIJ, company assigned to the tax number BE03299438476. The company EXCELLENCE BAKKERIJ is located at the address: IEPERSESTRAAT 446; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in EXCELLENCE BAKKERIJ were not found.
The main activity of EXCELLENCE BAKKERIJ is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EXCELLENCE BAKKERIJ is not available. You also can look at reviews of EXCELLENCE BAKKERIJ, open positions, location of EXCELLENCE BAKKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXCELLENCE BAKKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXCELLENCE BAKKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXCELLENCE BAKKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXCELLENCE BAKKERIJ, employees, financial statistics.