PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES

Contactgegevens PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HARINGSTEEG 11; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92251391 (+32-92251391) 92251391 (+32-92251391)

Fax (fax): +32 (13) 945-42-37 +32 (13) 945-42-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES
Products information PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES

BTW identificatienummer (tax): BE07239410400
Ondernemingsnummer: 3817993164
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activit茅s: Studio d'Enregistrement.

Product categorie (product category): Enregistrements sonores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES
(Get full report from official database of BE for PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES
Addition kinds of activities for PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES

345299. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, niet inbegrepen | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
07210202. Spruit- en twigzaaddiensten | Sprout and twig seeding services
22730404. Wilton tapijten | Wilton carpets
22810300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
30890502. Boeien en drijvers, kunststoffen | Buoys and floats, plastics
33150308. Draad, ferro / ijzer | Wire, ferrous/iron
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery

Werken bij PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • LOGOPEDISTE/LOGOPEDIST (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: DE BRABANDERE EVELYN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- , taal- en articulatiestoornissen.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES in sociale netwerken
Look for responds of PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES. Laat een reactie achter voor PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES. PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES. Leave a respond for PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES. PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES op de google maps. Adres en contacten PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES
Location of PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES on the google maps. Address and contacts of PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES: MARINETTE HERMANS | Q 8 | Van Der Stuyft Christiaan Zakenkantoor | PIERRE RONSE | LEXIDATA L.B.

Other related companies as PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES: MARINETTE HERMANS | Q 8 | Van Der Stuyft Christiaan Zakenkantoor | PIERRE RONSE | LEXIDATA L.B.

PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07239410400. Het bedrijf PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES bevindt zich op het adres: HARINGSTEEG 11; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enregistrements sonores. Lijst met producten zijn Activit茅s: Studio d'Enregistrement..
De hoofdactiviteit van PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES, openstaande posities, locatie van PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES op de kaart.

PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES, company assigned to the tax number BE07239410400. The company PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES is located at the address: HARINGSTEEG 11; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 523,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enregistrements sonores. List of products are Activit茅s: Studio d'Enregistrement..
The main activity of PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES is not available. You also can look at reviews of PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES, open positions, location of PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIP DE CHAFFOY DE COURCELLES, employees, financial statistics.