FLBEKINTEX NV

Contactgegevens FLBEKINTEX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBEKINTEX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBEKINTEX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neerhonderd 16industrie 9230 Wetteren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-65-71-11 32-93-65-71-11

Fax (fax): 32-93-65-71-17 32-93-65-71-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBEKINTEX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBEKINTEX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBEKINTEX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBEKINTEX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBEKINTEX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBEKINTEX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBEKINTEX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBEKINTEX NV
Products information FLBEKINTEX NV

BTW identificatienummer (tax): BE04988037109
Ondernemingsnummer: 8812103271
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLBEKINTEX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBEKINTEX NV
(Get full report from official database of BE for FLBEKINTEX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBEKINTEX NV
Addition kinds of activities for FLBEKINTEX NV

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
13110200. Gas en koolwaterstof vloeibaarmaking uit kolen | Gas and hydrocarbon liquefaction from coal
28699912. Chloroform | Chloroform
36799905. Harness assemblies, voor elektronisch gebruik: draad of kabel | Harness assemblies, for electronic use: wire or cable
48130100. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
51229902. Druggists 'sundries, nec | Druggists' sundries, nec
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs

Werken bij FLBEKINTEX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBEKINTEX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBEKINTEX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBEKINTEX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van FLBEKINTEX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBEKINTEX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBEKINTEX NV. Laat een reactie achter voor FLBEKINTEX NV. FLBEKINTEX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBEKINTEX NV. Leave a respond for FLBEKINTEX NV. FLBEKINTEX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBEKINTEX NV op de google maps. Adres en contacten FLBEKINTEX NV
Location of FLBEKINTEX NV on the google maps. Address and contacts of FLBEKINTEX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBEKINTEX NV FLBEKINTEX NV: FORTIS | PC VERBROEDERING | LE PARISIEN | D & R Aluminiumwerken BVBA | P.M.U BELGE

Other related companies as FLBEKINTEX NV: FORTIS | PC VERBROEDERING | LE PARISIEN | D & R Aluminiumwerken BVBA | P.M.U BELGE

FLBEKINTEX NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBEKINTEX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04988037109. Het bedrijf FLBEKINTEX NV bevindt zich op het adres: Neerhonderd 16industrie 9230 Wetteren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLBEKINTEX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBEKINTEX NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBEKINTEX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBEKINTEX NV, openstaande posities, locatie van FLBEKINTEX NV op de kaart.

FLBEKINTEX NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBEKINTEX NV, company assigned to the tax number BE04988037109. The company FLBEKINTEX NV is located at the address: Neerhonderd 16industrie 9230 Wetteren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLBEKINTEX NV were not found.
The main activity of FLBEKINTEX NV is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBEKINTEX NV is not available. You also can look at reviews of FLBEKINTEX NV, open positions, location of FLBEKINTEX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBEKINTEX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBEKINTEX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBEKINTEX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBEKINTEX NV, employees, financial statistics.