D & R Aluminiumwerken BVBA

Contactgegevens D & R Aluminiumwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D & R Aluminiumwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D & R Aluminiumwerken BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Platwijersweg 23; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 81 81 71; 011 81 85 11 (+32-011 81 81 71; 011 81 85 11) 011 81 81 71; 011 81 85 11 (+32-011 81 81 71; 011 81 85 11)

Fax (fax): 011 82 42 52 (+32-011 82 42 52) 011 82 42 52 (+32-011 82 42 52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D & R Aluminiumwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D & R Aluminiumwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D & R Aluminiumwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D & R Aluminiumwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D & R Aluminiumwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D & R Aluminiumwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D & R Aluminiumwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D & R Aluminiumwerken BVBA
Products information D & R Aluminiumwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08712677001
Ondernemingsnummer: 8336669921
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Verandas; Doors

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D & R Aluminiumwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for D & R Aluminiumwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D & R Aluminiumwerken BVBA
Addition kinds of activities for D & R Aluminiumwerken BVBA

363901. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
34980000. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper
36990302. Vlucht simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Flight simulators (training aids), electronic
50320102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
51530100. Grains | Grains

Werken bij D & R Aluminiumwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D & R Aluminiumwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D & R Aluminiumwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D & R Aluminiumwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • Lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Bakkersgast (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met de bakker aan alle bereidingen in de bakkerij en patisserie. Je staat onder andere in voor het mengen van ingrediënten, kneden van deeg, producten in de oven zetten, afwerken van taarten en koffiekoeken... Je werkt voltijds, 38u/ 5 nachten per week. Je werkt maandagnacht tot vrijdagnacht van middernacht tot 8u 's ochtends.

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

  • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Leercontract

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

Zoek naar antwoorden van D & R Aluminiumwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of D & R Aluminiumwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D & R Aluminiumwerken BVBA. Laat een reactie achter voor D & R Aluminiumwerken BVBA. D & R Aluminiumwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D & R Aluminiumwerken BVBA. Leave a respond for D & R Aluminiumwerken BVBA. D & R Aluminiumwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D & R Aluminiumwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten D & R Aluminiumwerken BVBA
Location of D & R Aluminiumwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of D & R Aluminiumwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come D & R Aluminiumwerken BVBA D & R Aluminiumwerken BVBA: VANDENSCHILDE NV | A la Boule d'Or SA | BENELUX ORIENT | Carre | SUPRA

Other related companies as D & R Aluminiumwerken BVBA: VANDENSCHILDE NV | A la Boule d'Or SA | BENELUX ORIENT | Carre | SUPRA

D & R Aluminiumwerken BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D & R Aluminiumwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08712677001. Het bedrijf D & R Aluminiumwerken BVBA bevindt zich op het adres: Platwijersweg 23; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Verandas; Doors.
De hoofdactiviteit van D & R Aluminiumwerken BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D & R Aluminiumwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D & R Aluminiumwerken BVBA, openstaande posities, locatie van D & R Aluminiumwerken BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D & R Aluminiumwerken BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is D & R Aluminiumwerken BVBA, company assigned to the tax number BE08712677001. The company D & R Aluminiumwerken BVBA is located at the address: Platwijersweg 23; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Windows. List of products are Verandas; Doors.
The main activity of D & R Aluminiumwerken BVBA is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D & R Aluminiumwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of D & R Aluminiumwerken BVBA, open positions, location of D & R Aluminiumwerken BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D & R Aluminiumwerken BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D & R Aluminiumwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D & R Aluminiumwerken BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D & R Aluminiumwerken BVBA, employees, financial statistics.