DE KOKER-SIENAERT

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • DE KOKER-SIENAERT
Private companiesEducational Services • DE KOKER-SIENAERT

Contactgegevens DE KOKER-SIENAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KOKER-SIENAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KOKER-SIENAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JOZEFSTRAAT 47; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52309677 (+32-52309677) 52309677 (+32-52309677)

Fax (fax): +32 (82) 900-28-25 +32 (82) 900-28-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KOKER-SIENAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KOKER-SIENAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KOKER-SIENAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KOKER-SIENAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KOKER-SIENAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KOKER-SIENAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KOKER-SIENAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KOKER-SIENAERT
Products information DE KOKER-SIENAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04676849365
Ondernemingsnummer: 3327453613
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DE KOKER-SIENAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KOKER-SIENAERT
(Get full report from official database of BE for DE KOKER-SIENAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KOKER-SIENAERT
Addition kinds of activities for DE KOKER-SIENAERT

3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
33669903. Gietstukken (behalve die), nec, messing | Castings (except die), nec, brass
37329901. Bootkits, geen modellen | Boat kits, not models
47890402. Spoorwegreparatie | Railroad car repair
48220200. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services

Werken bij DE KOKER-SIENAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KOKER-SIENAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KOKER-SIENAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KOKER-SIENAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: STAR MEAL

    Type: Vaste Job

    Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van DE KOKER-SIENAERT in sociale netwerken
Look for responds of DE KOKER-SIENAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KOKER-SIENAERT. Laat een reactie achter voor DE KOKER-SIENAERT. DE KOKER-SIENAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KOKER-SIENAERT. Leave a respond for DE KOKER-SIENAERT. DE KOKER-SIENAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KOKER-SIENAERT op de google maps. Adres en contacten DE KOKER-SIENAERT
Location of DE KOKER-SIENAERT on the google maps. Address and contacts of DE KOKER-SIENAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KOKER-SIENAERT DE KOKER-SIENAERT: Vanbelle NV | ROB MARTENS | MOMENTUM | KRISTOF DE FRENE | Duyck J & Zn

Other related companies as DE KOKER-SIENAERT: Vanbelle NV | ROB MARTENS | MOMENTUM | KRISTOF DE FRENE | Duyck J & Zn

DE KOKER-SIENAERT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KOKER-SIENAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04676849365. Het bedrijf DE KOKER-SIENAERT bevindt zich op het adres: SINT-JOZEFSTRAAT 47; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in DE KOKER-SIENAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KOKER-SIENAERT is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KOKER-SIENAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KOKER-SIENAERT, openstaande posities, locatie van DE KOKER-SIENAERT op de kaart.

DE KOKER-SIENAERT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KOKER-SIENAERT, company assigned to the tax number BE04676849365. The company DE KOKER-SIENAERT is located at the address: SINT-JOZEFSTRAAT 47; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in DE KOKER-SIENAERT were not found.
The main activity of DE KOKER-SIENAERT is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KOKER-SIENAERT is not available. You also can look at reviews of DE KOKER-SIENAERT, open positions, location of DE KOKER-SIENAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KOKER-SIENAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KOKER-SIENAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KOKER-SIENAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KOKER-SIENAERT, employees, financial statistics.