Duyck J & Zn

Contactgegevens Duyck J & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duyck J & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duyck J & Zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenstraat 142; 8501; Kortrijk (Heule), België

Telefoon (phone): 056 35 27 87 (+32-056 35 27 87) 056 35 27 87 (+32-056 35 27 87)

Fax (fax): +32 (69) 167-77-82 +32 (69) 167-77-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duyck J & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duyck J & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duyck J & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duyck J & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duyck J & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duyck J & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duyck J & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duyck J & Zn
Products information Duyck J & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE02998413085
Ondernemingsnummer: 1078826904
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Asphalt contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Gas - Household

Product categorie (product category): Plumbing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duyck J & Zn
(Get full report from official database of BE for Duyck J & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duyck J & Zn
Addition kinds of activities for Duyck J & Zn

452201. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
22840202. Zijden draad | Silk thread
34320000. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
36120312. Ratio transformatoren | Ratio transformers
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear

Werken bij Duyck J & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duyck J & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duyck J & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duyck J & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van Duyck J & Zn in sociale netwerken
Look for responds of Duyck J & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duyck J & Zn. Laat een reactie achter voor Duyck J & Zn. Duyck J & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duyck J & Zn. Leave a respond for Duyck J & Zn. Duyck J & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duyck J & Zn op de google maps. Adres en contacten Duyck J & Zn
Location of Duyck J & Zn on the google maps. Address and contacts of Duyck J & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come Duyck J & Zn Duyck J & Zn: De Ster BVBA | EUROSTAR VIDEOCLUB | OMER MAES | IGNACE DE KESEL | SNOECK JEAN SERVICE

Other related companies as Duyck J & Zn: De Ster BVBA | EUROSTAR VIDEOCLUB | OMER MAES | IGNACE DE KESEL | SNOECK JEAN SERVICE

Duyck J & Zn is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duyck J & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02998413085. Het bedrijf Duyck J & Zn bevindt zich op het adres: Steenstraat 142; 8501; Kortrijk (Heule). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 221,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plumbing contractors. Lijst met producten zijn Asphalt contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Gas - Household.
De hoofdactiviteit van Duyck J & Zn is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duyck J & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duyck J & Zn, openstaande posities, locatie van Duyck J & Zn op de kaart.

Duyck J & Zn is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duyck J & Zn, company assigned to the tax number BE02998413085. The company Duyck J & Zn is located at the address: Steenstraat 142; 8501; Kortrijk (Heule). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 221,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plumbing contractors. List of products are Asphalt contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Gas - Household.
The main activity of Duyck J & Zn is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Duyck J & Zn is not available. You also can look at reviews of Duyck J & Zn, open positions, location of Duyck J & Zn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duyck J & Zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duyck J & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duyck J & Zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duyck J & Zn, employees, financial statistics.