LAMBERT

Contactgegevens LAMBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HENRI WAFELAERTS 9; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25346426 (+32-25346426) 25346426 (+32-25346426)

Fax (fax): +32 (67) 820-37-80 +32 (67) 820-37-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBERT
Products information LAMBERT

BTW identificatienummer (tax): BE09765441894
Ondernemingsnummer: 8001861572
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LAMBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBERT
(Get full report from official database of BE for LAMBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBERT
Addition kinds of activities for LAMBERT

025100. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
564199. Kinder- en zuigelingenwinkels, nec | Children's and infants' wear stores, nec
01799903. Kokosnoot | Coconut grove
20489914. Shell crushing, voor feed | Shell crushing, for feed
34690401. Dozen: gereedschap, lunch, mail, enz .: gestempeld metaal | Boxes: tool, lunch, mail, etc.: stamped metal
39149901. Carving sets, NSK | Carving sets, nsk
51499905. Pickles, conserven, gelei en jam | Pickles, preserves, jellies, and jams

Werken bij LAMBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Studentenjob

    Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van LAMBERT in sociale netwerken
Look for responds of LAMBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBERT. Laat een reactie achter voor LAMBERT. LAMBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBERT. Leave a respond for LAMBERT. LAMBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBERT op de google maps. Adres en contacten LAMBERT
Location of LAMBERT on the google maps. Address and contacts of LAMBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBERT LAMBERT: Caisse Nationale de, Credit Professionnel | Francois L | Fijnproever (De) | Busyrama | B.S.G.O. DE EIK

Other related companies as LAMBERT: Caisse Nationale de, Credit Professionnel | Francois L | Fijnproever (De) | Busyrama | B.S.G.O. DE EIK

LAMBERT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09765441894. Het bedrijf LAMBERT bevindt zich op het adres: RUE HENRI WAFELAERTS 9; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in LAMBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBERT is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBERT, openstaande posities, locatie van LAMBERT op de kaart.

LAMBERT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBERT, company assigned to the tax number BE09765441894. The company LAMBERT is located at the address: RUE HENRI WAFELAERTS 9; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in LAMBERT were not found.
The main activity of LAMBERT is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBERT is not available. You also can look at reviews of LAMBERT, open positions, location of LAMBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBERT, employees, financial statistics.