Caisse Nationale de, Credit Professionnel

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Caisse Nationale de, Credit Professionnel
Private companiesInsurance Carriers • Caisse Nationale de, Credit Professionnel

Contactgegevens Caisse Nationale de, Credit Professionnel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caisse Nationale de, Credit Professionnel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caisse Nationale de, Credit Professionnel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendolfstraat 11; Londerzeel; 2900, België

Telefoon (phone): 32.52-309692^^52:309692 32.52-309692^^52:309692

Fax (fax): +32 (13) 679-29-40 +32 (13) 679-29-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caisse Nationale de, Credit Professionnel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caisse Nationale de, Credit Professionnel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caisse Nationale de, Credit Professionnel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caisse Nationale de, Credit Professionnel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caisse Nationale de, Credit Professionnel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caisse Nationale de, Credit Professionnel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caisse Nationale de, Credit Professionnel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caisse Nationale de, Credit Professionnel
Products information Caisse Nationale de, Credit Professionnel

BTW identificatienummer (tax): BE08100738525
Ondernemingsnummer: 5312133789
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caisse Nationale de, Credit Professionnel
(Get full report from official database of BE for Caisse Nationale de, Credit Professionnel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caisse Nationale de, Credit Professionnel
Addition kinds of activities for Caisse Nationale de, Credit Professionnel

01190402. Boekweit boerderij | Buckwheat farm
32950101. Bariet, gemalen of anderszins behandeld | Barite, ground or otherwise treated
34419902. Dam poorten, metalen plaat | Dam gates, metal plate
38429923. Hechtingen, absorbeerbaar en niet-absorbeerbaar | Sutures, absorbable and non-absorbable
39110400. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
50740209. Oliebrander | Oil burners
50870301. Tapijt- en tapijtreinigingsapparatuur en benodigdheden, commercieel | Carpet and rug cleaning equipment and supplies, commercial
58129900. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
61110103. Federale nationale hypotheekvereniging | Federal national mortgage association
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising

Werken bij Caisse Nationale de, Credit Professionnel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caisse Nationale de, Credit Professionnel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caisse Nationale de, Credit Professionnel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caisse Nationale de, Credit Professionnel. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Caisse Nationale de, Credit Professionnel in sociale netwerken
Look for responds of Caisse Nationale de, Credit Professionnel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caisse Nationale de, Credit Professionnel. Laat een reactie achter voor Caisse Nationale de, Credit Professionnel. Caisse Nationale de, Credit Professionnel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caisse Nationale de, Credit Professionnel. Leave a respond for Caisse Nationale de, Credit Professionnel. Caisse Nationale de, Credit Professionnel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caisse Nationale de, Credit Professionnel op de google maps. Adres en contacten Caisse Nationale de, Credit Professionnel
Location of Caisse Nationale de, Credit Professionnel on the google maps. Address and contacts of Caisse Nationale de, Credit Professionnel

Andere gerelateerde bedrijven als come Caisse Nationale de, Credit Professionnel Caisse Nationale de, Credit Professionnel: LANDELIJKE RIJVERENIGINGEN- L.R.V. | FRANCIS ARDUWIE | COIFFURE CALIPSO | CAISSE NATION. ASSURANCES | DENIS DE L'ARBRE

Other related companies as Caisse Nationale de, Credit Professionnel: LANDELIJKE RIJVERENIGINGEN- L.R.V. | FRANCIS ARDUWIE | COIFFURE CALIPSO | CAISSE NATION. ASSURANCES | DENIS DE L'ARBRE

Caisse Nationale de, Credit Professionnel is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caisse Nationale de, Credit Professionnel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08100738525. Het bedrijf Caisse Nationale de, Credit Professionnel bevindt zich op het adres: Hendolfstraat 11; Londerzeel; 2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Caisse Nationale de, Credit Professionnel is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caisse Nationale de, Credit Professionnel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caisse Nationale de, Credit Professionnel, openstaande posities, locatie van Caisse Nationale de, Credit Professionnel op de kaart.

Caisse Nationale de, Credit Professionnel is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caisse Nationale de, Credit Professionnel, company assigned to the tax number BE08100738525. The company Caisse Nationale de, Credit Professionnel is located at the address: Hendolfstraat 11; Londerzeel; 2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Caisse Nationale de, Credit Professionnel is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Caisse Nationale de, Credit Professionnel is not available. You also can look at reviews of Caisse Nationale de, Credit Professionnel, open positions, location of Caisse Nationale de, Credit Professionnel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caisse Nationale de, Credit Professionnel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caisse Nationale de, Credit Professionnel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caisse Nationale de, Credit Professionnel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caisse Nationale de, Credit Professionnel, employees, financial statistics.