BAKKERIJ DE KORENAAR

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • BAKKERIJ DE KORENAAR
Private companiesEducational Services • BAKKERIJ DE KORENAAR

Contactgegevens BAKKERIJ DE KORENAAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DE KORENAAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DE KORENAAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BESELARESTRAAT 30; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 56504480 (+32-56504480) 56504480 (+32-56504480)

Fax (fax): +32 (59) 501-10-71 +32 (59) 501-10-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DE KORENAAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DE KORENAAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DE KORENAAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DE KORENAAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DE KORENAAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DE KORENAAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DE KORENAAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DE KORENAAR
Products information BAKKERIJ DE KORENAAR

BTW identificatienummer (tax): BE07531646728
Ondernemingsnummer: 1271362304
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in BAKKERIJ DE KORENAAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DE KORENAAR
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DE KORENAAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DE KORENAAR
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DE KORENAAR

542101. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets
34439912. Raket transport behuizingen | Rocket transportation casings
35799907. Potlood slijpers | Pencil sharpeners
59619919. Religieuze goederen, postorder | Religious merchandise, mail order
59999931. Lassen | Welding supplies
62110000. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers

Werken bij BAKKERIJ DE KORENAAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DE KORENAAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DE KORENAAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DE KORENAAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DE KORENAAR in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DE KORENAAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DE KORENAAR. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DE KORENAAR. BAKKERIJ DE KORENAAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DE KORENAAR. Leave a respond for BAKKERIJ DE KORENAAR. BAKKERIJ DE KORENAAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DE KORENAAR op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DE KORENAAR
Location of BAKKERIJ DE KORENAAR on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DE KORENAAR

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DE KORENAAR BAKKERIJ DE KORENAAR: XAVIER CIPOLLINI | BENNY HULSMANS | JACQUEMIN FR?RES | MOERMAN. | Fagniard R

Other related companies as BAKKERIJ DE KORENAAR: XAVIER CIPOLLINI | BENNY HULSMANS | JACQUEMIN FR?RES | MOERMAN. | Fagniard R

BAKKERIJ DE KORENAAR is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DE KORENAAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07531646728. Het bedrijf BAKKERIJ DE KORENAAR bevindt zich op het adres: BESELARESTRAAT 30; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 715,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ DE KORENAAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DE KORENAAR is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DE KORENAAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DE KORENAAR, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DE KORENAAR op de kaart.

BAKKERIJ DE KORENAAR is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DE KORENAAR, company assigned to the tax number BE07531646728. The company BAKKERIJ DE KORENAAR is located at the address: BESELARESTRAAT 30; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 715,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ DE KORENAAR were not found.
The main activity of BAKKERIJ DE KORENAAR is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DE KORENAAR is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DE KORENAAR, open positions, location of BAKKERIJ DE KORENAAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DE KORENAAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DE KORENAAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DE KORENAAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DE KORENAAR, employees, financial statistics.