XAVIER CIPOLLINI

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • XAVIER CIPOLLINI
Private companiesEducational Services • XAVIER CIPOLLINI

Contactgegevens XAVIER CIPOLLINI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data XAVIER CIPOLLINI: address, phone, fax, email, website, opening hours

XAVIER CIPOLLINI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE LILLE 84BB; 7501; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69226190 (+32-69226190) 69226190 (+32-69226190)

Fax (fax): +32 (82) 268-60-76 +32 (82) 268-60-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) XAVIER CIPOLLINI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "XAVIER CIPOLLINI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "XAVIER CIPOLLINI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van XAVIER CIPOLLINI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen XAVIER CIPOLLINI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of XAVIER CIPOLLINI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees XAVIER CIPOLLINI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti XAVIER CIPOLLINI
Products information XAVIER CIPOLLINI

BTW identificatienummer (tax): BE01976135253
Ondernemingsnummer: 2594390869
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in XAVIER CIPOLLINI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor XAVIER CIPOLLINI
(Get full report from official database of BE for XAVIER CIPOLLINI)

Aanvulling soorten activiteiten voor XAVIER CIPOLLINI
Addition kinds of activities for XAVIER CIPOLLINI

283600. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
737500. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
08110000. Houtwegen | Timber tracts
20110101. Biefd, uit vlees geslacht op het terrein | Boxed beef, from meat slaughtered on site
20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
31110301. Kleur van leer | Coloring of leather
32810505. Grafstenen, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Tombstones, cut stone (not finishing or lettering only)
38250234. Synchronoscopen | Synchroscopes
39520115. Maten, goud en brons: kunstenaars ' | Sizes, gold and bronze: artists'

Werken bij XAVIER CIPOLLINI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in XAVIER CIPOLLINI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor XAVIER CIPOLLINI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for XAVIER CIPOLLINI. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van XAVIER CIPOLLINI in sociale netwerken
Look for responds of XAVIER CIPOLLINI in social networks

Lees alle opmerkingen voor XAVIER CIPOLLINI. Laat een reactie achter voor XAVIER CIPOLLINI. XAVIER CIPOLLINI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for XAVIER CIPOLLINI. Leave a respond for XAVIER CIPOLLINI. XAVIER CIPOLLINI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie XAVIER CIPOLLINI op de google maps. Adres en contacten XAVIER CIPOLLINI
Location of XAVIER CIPOLLINI on the google maps. Address and contacts of XAVIER CIPOLLINI

Andere gerelateerde bedrijven als come XAVIER CIPOLLINI XAVIER CIPOLLINI: BEURSSCHOUWBURG | ROSA DESMEDT | Le Marais du Bernil SA | COIFFURE ROSWITHA | Distri Pieces Auto

Other related companies as XAVIER CIPOLLINI: BEURSSCHOUWBURG | ROSA DESMEDT | Le Marais du Bernil SA | COIFFURE ROSWITHA | Distri Pieces Auto

XAVIER CIPOLLINI is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is XAVIER CIPOLLINI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01976135253. Het bedrijf XAVIER CIPOLLINI bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE LILLE 84BB; 7501; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in XAVIER CIPOLLINI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van XAVIER CIPOLLINI is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van XAVIER CIPOLLINI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van XAVIER CIPOLLINI, openstaande posities, locatie van XAVIER CIPOLLINI op de kaart.

XAVIER CIPOLLINI is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is XAVIER CIPOLLINI, company assigned to the tax number BE01976135253. The company XAVIER CIPOLLINI is located at the address: CHAUSSةE DE LILLE 84BB; 7501; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in XAVIER CIPOLLINI were not found.
The main activity of XAVIER CIPOLLINI is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of XAVIER CIPOLLINI is not available. You also can look at reviews of XAVIER CIPOLLINI, open positions, location of XAVIER CIPOLLINI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over XAVIER CIPOLLINI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf XAVIER CIPOLLINI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about XAVIER CIPOLLINI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company XAVIER CIPOLLINI, employees, financial statistics.