COMPUTER SQUARE WOLUWE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • COMPUTER SQUARE WOLUWE
Private companiesInsurance Carriers • COMPUTER SQUARE WOLUWE

Contactgegevens COMPUTER SQUARE WOLUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPUTER SQUARE WOLUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPUTER SQUARE WOLUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST LAMBERTUSSTRAAT 202 BUS 28; 1200; WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27703326 (+32-27703326) 27703326 (+32-27703326)

Fax (fax): +32 (15) 326-21-16 +32 (15) 326-21-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPUTER SQUARE WOLUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPUTER SQUARE WOLUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPUTER SQUARE WOLUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPUTER SQUARE WOLUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPUTER SQUARE WOLUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPUTER SQUARE WOLUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPUTER SQUARE WOLUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPUTER SQUARE WOLUWE
Products information COMPUTER SQUARE WOLUWE

BTW identificatienummer (tax): BE01392486572
Ondernemingsnummer: 3341186523
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPUTER SQUARE WOLUWE
(Get full report from official database of BE for COMPUTER SQUARE WOLUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPUTER SQUARE WOLUWE
Addition kinds of activities for COMPUTER SQUARE WOLUWE

769920. Diensten aanpassen | Customizing services
16119903. Highway reflector installatie | Highway reflector installation
20150405. Spel, klein: geslacht en gekleed | Game, small: slaughtered and dressed
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
94119900. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec

Werken bij COMPUTER SQUARE WOLUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPUTER SQUARE WOLUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPUTER SQUARE WOLUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPUTER SQUARE WOLUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van COMPUTER SQUARE WOLUWE in sociale netwerken
Look for responds of COMPUTER SQUARE WOLUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPUTER SQUARE WOLUWE. Laat een reactie achter voor COMPUTER SQUARE WOLUWE. COMPUTER SQUARE WOLUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPUTER SQUARE WOLUWE. Leave a respond for COMPUTER SQUARE WOLUWE. COMPUTER SQUARE WOLUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPUTER SQUARE WOLUWE op de google maps. Adres en contacten COMPUTER SQUARE WOLUWE
Location of COMPUTER SQUARE WOLUWE on the google maps. Address and contacts of COMPUTER SQUARE WOLUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPUTER SQUARE WOLUWE COMPUTER SQUARE WOLUWE: SUZANNE KAISE | BANCONTACT-MISTER CASH | L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX | FERYN | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as COMPUTER SQUARE WOLUWE: SUZANNE KAISE | BANCONTACT-MISTER CASH | L'ETERNEL INTERIEUR-MAISON LEDOUX | FERYN | VRIJE KLEUTERSCHOOL

COMPUTER SQUARE WOLUWE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPUTER SQUARE WOLUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01392486572. Het bedrijf COMPUTER SQUARE WOLUWE bevindt zich op het adres: ST LAMBERTUSSTRAAT 202 BUS 28; 1200; WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
De hoofdactiviteit van COMPUTER SQUARE WOLUWE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPUTER SQUARE WOLUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPUTER SQUARE WOLUWE, openstaande posities, locatie van COMPUTER SQUARE WOLUWE op de kaart.

COMPUTER SQUARE WOLUWE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPUTER SQUARE WOLUWE, company assigned to the tax number BE01392486572. The company COMPUTER SQUARE WOLUWE is located at the address: ST LAMBERTUSSTRAAT 202 BUS 28; 1200; WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine, Club Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
The main activity of COMPUTER SQUARE WOLUWE is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPUTER SQUARE WOLUWE is not available. You also can look at reviews of COMPUTER SQUARE WOLUWE, open positions, location of COMPUTER SQUARE WOLUWE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPUTER SQUARE WOLUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPUTER SQUARE WOLUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPUTER SQUARE WOLUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPUTER SQUARE WOLUWE, employees, financial statistics.