ROSE-MARIE NELKI

Contactgegevens ROSE-MARIE NELKI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROSE-MARIE NELKI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROSE-MARIE NELKI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-GUDULADREEF 21; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 24602364 (+32-24602364) 24602364 (+32-24602364)

Fax (fax): +32 (63) 457-86-93 +32 (63) 457-86-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROSE-MARIE NELKI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROSE-MARIE NELKI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROSE-MARIE NELKI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROSE-MARIE NELKI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROSE-MARIE NELKI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROSE-MARIE NELKI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROSE-MARIE NELKI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROSE-MARIE NELKI
Products information ROSE-MARIE NELKI

BTW identificatienummer (tax): BE05221496582
Ondernemingsnummer: 1313385009
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROSE-MARIE NELKI
(Get full report from official database of BE for ROSE-MARIE NELKI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROSE-MARIE NELKI
Addition kinds of activities for ROSE-MARIE NELKI

283603. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
07510302. Schapenafscheidingsdiensten | Sheep shearing services
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
22610207. Krimpende katoenen doek | Shrinking cotton cloth
28340700. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
39930102. Scoreborden, elektrisch | Scoreboards, electric
57319905. platenspelers | Phonographs
92290100. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers

Werken bij ROSE-MARIE NELKI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROSE-MARIE NELKI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROSE-MARIE NELKI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROSE-MARIE NELKI. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Lendelede,Oekene (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ROSE-MARIE NELKI in sociale netwerken
Look for responds of ROSE-MARIE NELKI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROSE-MARIE NELKI. Laat een reactie achter voor ROSE-MARIE NELKI. ROSE-MARIE NELKI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROSE-MARIE NELKI. Leave a respond for ROSE-MARIE NELKI. ROSE-MARIE NELKI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROSE-MARIE NELKI op de google maps. Adres en contacten ROSE-MARIE NELKI
Location of ROSE-MARIE NELKI on the google maps. Address and contacts of ROSE-MARIE NELKI

Andere gerelateerde bedrijven als come ROSE-MARIE NELKI ROSE-MARIE NELKI: GARAGE VAN LANDSCHOOT | FRANCOIS FRERARD | BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS | N. LAFOSSE | I. TORREKENS

Other related companies as ROSE-MARIE NELKI: GARAGE VAN LANDSCHOOT | FRANCOIS FRERARD | BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS | N. LAFOSSE | I. TORREKENS

ROSE-MARIE NELKI is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROSE-MARIE NELKI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05221496582. Het bedrijf ROSE-MARIE NELKI bevindt zich op het adres: SINT-GUDULADREEF 21; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROSE-MARIE NELKI is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROSE-MARIE NELKI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROSE-MARIE NELKI, openstaande posities, locatie van ROSE-MARIE NELKI op de kaart.

ROSE-MARIE NELKI is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROSE-MARIE NELKI, company assigned to the tax number BE05221496582. The company ROSE-MARIE NELKI is located at the address: SINT-GUDULADREEF 21; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROSE-MARIE NELKI is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROSE-MARIE NELKI is not available. You also can look at reviews of ROSE-MARIE NELKI, open positions, location of ROSE-MARIE NELKI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROSE-MARIE NELKI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROSE-MARIE NELKI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROSE-MARIE NELKI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROSE-MARIE NELKI, employees, financial statistics.