BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS

Contactgegevens BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VANDERLINDEN 81B3; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22158700 (+32-22158700) 22158700 (+32-22158700)

Fax (fax): +32 (60) 917-40-29 +32 (60) 917-40-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS
Products information BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS

BTW identificatienummer (tax): BE01758880615
Ondernemingsnummer: 5612609863
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Syndics.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS
(Get full report from official database of BE for BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS
Addition kinds of activities for BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS

525101. Gereedschap | Tools
22950301. Doek, gelakt glas | Cloth, varnished glass
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
32720712. Siding, prefab steen | Siding, precast stone
32750102. Gips en gipsplaat, gips | Plaster and plasterboard, gypsum
34520101. Cotterpennen, metaal | Cotter pins, metal
51360402. Zakdoeken, mannen en jongens ' | Handkerchiefs, men's and boys'
61110101. Boerenhuisadministratie | Farmers home administration
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec

Werken bij BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

    Type: Vaste Job

    Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

Zoek naar antwoorden van BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS in sociale netwerken
Look for responds of BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS. Laat een reactie achter voor BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS. BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS. Leave a respond for BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS. BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS op de google maps. Adres en contacten BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS
Location of BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS on the google maps. Address and contacts of BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS

Andere gerelateerde bedrijven als come BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS: CH?SSIS SERVICE | LE CONSUL | WIEBREN TJALMA | LUC MUYLDERMANS | WIN S.A.

Other related companies as BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS: CH?SSIS SERVICE | LE CONSUL | WIEBREN TJALMA | LUC MUYLDERMANS | WIN S.A.

BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758880615. Het bedrijf BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS bevindt zich op het adres: RUE VANDERLINDEN 81B3; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Administration d'immeubles. Lijst met producten zijn Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS, openstaande posities, locatie van BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS op de kaart.

BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS, company assigned to the tax number BE01758880615. The company BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS is located at the address: RUE VANDERLINDEN 81B3; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Administration d'immeubles. List of products are Services: Syndics..
The main activity of BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS is not available. You also can look at reviews of BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS, open positions, location of BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELG.ELECTR.LIGHT.BOARDS, employees, financial statistics.