ROLAND UYTTENHOEF

Contactgegevens ROLAND UYTTENHOEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND UYTTENHOEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND UYTTENHOEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FRAN?OIS DIVE 21BB; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71776215 (+32-71776215) 71776215 (+32-71776215)

Fax (fax): +32 (69) 309-30-49 +32 (69) 309-30-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND UYTTENHOEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND UYTTENHOEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND UYTTENHOEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND UYTTENHOEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND UYTTENHOEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND UYTTENHOEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND UYTTENHOEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND UYTTENHOEF
Products information ROLAND UYTTENHOEF

BTW identificatienummer (tax): BE01713836669
Ondernemingsnummer: 9219421386
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: P茅diatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND UYTTENHOEF
(Get full report from official database of BE for ROLAND UYTTENHOEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND UYTTENHOEF
Addition kinds of activities for ROLAND UYTTENHOEF

236101. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
267399. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
314200. Huis slippers | House slippers
20150904. Luncheon vlees, gevogelte | Luncheon meat, poultry
20230308. Gepoederde Karnemelk | Powdered buttermilk
37210102. helikopters | Helicopters
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices
51491104. Gist | Yeast
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership

Werken bij ROLAND UYTTENHOEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND UYTTENHOEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND UYTTENHOEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND UYTTENHOEF. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

  Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

 • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

 • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

 • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

 • NACHTWERK - MAGAZIJN REGIO AVELGEM - HEEL HOOG LOON! (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in de regio van Avelgem zijn we op zoek naar extra arbeidskrachten om in het magazijn te werken. U werkt in de vaste nacht van 22-6u. In het magazijn help je met verschillende magazijntaken: - orderpicker - inpakken van goederen - laden/lossen - ... Heel goede verloning!

 • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

 • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Belgocontrol

  Type: Vaste Job

  De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

 • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

  Type: Vaste Job

  Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

 • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: BMW Group Belux

  Type: Werfreserve

  Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

 • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van ROLAND UYTTENHOEF in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND UYTTENHOEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND UYTTENHOEF. Laat een reactie achter voor ROLAND UYTTENHOEF. ROLAND UYTTENHOEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND UYTTENHOEF. Leave a respond for ROLAND UYTTENHOEF. ROLAND UYTTENHOEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND UYTTENHOEF op de google maps. Adres en contacten ROLAND UYTTENHOEF
Location of ROLAND UYTTENHOEF on the google maps. Address and contacts of ROLAND UYTTENHOEF

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND UYTTENHOEF ROLAND UYTTENHOEF: DECOSTER GEBROEDERS | PTCE Security | Van Beveren J | CAUWELIER | JEAN-JOSEPH RIGO

Other related companies as ROLAND UYTTENHOEF: DECOSTER GEBROEDERS | PTCE Security | Van Beveren J | CAUWELIER | JEAN-JOSEPH RIGO

ROLAND UYTTENHOEF is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND UYTTENHOEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01713836669. Het bedrijf ROLAND UYTTENHOEF bevindt zich op het adres: RUE FRAN?OIS DIVE 21BB; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: P茅diatres..
De hoofdactiviteit van ROLAND UYTTENHOEF is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND UYTTENHOEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND UYTTENHOEF, openstaande posities, locatie van ROLAND UYTTENHOEF op de kaart.

ROLAND UYTTENHOEF is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND UYTTENHOEF, company assigned to the tax number BE01713836669. The company ROLAND UYTTENHOEF is located at the address: RUE FRAN?OIS DIVE 21BB; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: P茅diatres..
The main activity of ROLAND UYTTENHOEF is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND UYTTENHOEF is not available. You also can look at reviews of ROLAND UYTTENHOEF, open positions, location of ROLAND UYTTENHOEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND UYTTENHOEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND UYTTENHOEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND UYTTENHOEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND UYTTENHOEF, employees, financial statistics.