Van Beveren J

Contactgegevens Van Beveren J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Beveren J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Beveren J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Renbaanlaan 35; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 70 49 35 (+32-056 70 49 35) 056 70 49 35 (+32-056 70 49 35)

Fax (fax): 056 70 49 35 (+32-056 70 49 35) 056 70 49 35 (+32-056 70 49 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Beveren J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Beveren J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Beveren J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Beveren J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Beveren J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Beveren J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Beveren J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Beveren J
Products information Van Beveren J

BTW identificatienummer (tax): BE06125122070
Ondernemingsnummer: 4688934326
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Van Beveren J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Beveren J
(Get full report from official database of BE for Van Beveren J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Beveren J
Addition kinds of activities for Van Beveren J

399904. Furs | Furs
22530302. Bedjassen, breien | Bedjackets, knit
35599903. Brick making machines | Brick making machinery
35869902. Smeerpistolen (smeermiddelen) | Grease guns (lubricators)
36740301. Lichtgevoelige apparaten, vaste toestand | Light sensitive devices, solid state
58120301. Box lunch stand | Box lunch stand

Werken bij Van Beveren J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Beveren J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Beveren J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Beveren J. Looking for open vacancies in other companies

  • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

Zoek naar antwoorden van Van Beveren J in sociale netwerken
Look for responds of Van Beveren J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Beveren J. Laat een reactie achter voor Van Beveren J. Van Beveren J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Beveren J. Leave a respond for Van Beveren J. Van Beveren J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Beveren J op de google maps. Adres en contacten Van Beveren J
Location of Van Beveren J on the google maps. Address and contacts of Van Beveren J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Beveren J Van Beveren J: COIFFURE JOSEPHINE | VERHUUR CENTER VAN ROMPAEY | JOZEF VERMEERSCH | Texaco | ecetoc

Other related companies as Van Beveren J: COIFFURE JOSEPHINE | VERHUUR CENTER VAN ROMPAEY | JOZEF VERMEERSCH | Texaco | ecetoc

Van Beveren J is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Beveren J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06125122070. Het bedrijf Van Beveren J bevindt zich op het adres: Renbaanlaan 35; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Disc-jockeys. Producten gemaakt in Van Beveren J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Beveren J is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Beveren J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Beveren J, openstaande posities, locatie van Van Beveren J op de kaart.

Van Beveren J is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Beveren J, company assigned to the tax number BE06125122070. The company Van Beveren J is located at the address: Renbaanlaan 35; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Disc-jockeys. Products created in Van Beveren J were not found.
The main activity of Van Beveren J is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Beveren J is not available. You also can look at reviews of Van Beveren J, open positions, location of Van Beveren J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Beveren J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Beveren J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Beveren J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Beveren J, employees, financial statistics.