ROLAND BULLENS

Contactgegevens ROLAND BULLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND BULLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND BULLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHARLES DE KERCHOVELAAN 367; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92213644 (+32-92213644) 92213644 (+32-92213644)

Fax (fax): +32 (68) 272-89-27 +32 (68) 272-89-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND BULLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND BULLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND BULLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND BULLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND BULLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND BULLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND BULLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND BULLENS
Products information ROLAND BULLENS

BTW identificatienummer (tax): BE05658477783
Ondernemingsnummer: 9237548828
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sp茅cialisation: Stomatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND BULLENS
(Get full report from official database of BE for ROLAND BULLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND BULLENS
Addition kinds of activities for ROLAND BULLENS

0181. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
335402. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
24490301. Dozen, hout: draadbinding | Boxes, wood: wirebound
25999907. Ziekenhuis meubilair, behalve bedden | Hospital furniture, except beds
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
52110205. Sash, hout of metaal | Sash, wood or metal

Werken bij ROLAND BULLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND BULLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND BULLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND BULLENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenmonteur te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

 • Machine operator (NOKERE)

  Regio: NOKERE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

 • Receptionist garage (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

 • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

 • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

 • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

 • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

 • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

 • Business Unit Manager Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

  Type: Vaste Job

  Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

 • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

Zoek naar antwoorden van ROLAND BULLENS in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND BULLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND BULLENS. Laat een reactie achter voor ROLAND BULLENS. ROLAND BULLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND BULLENS. Leave a respond for ROLAND BULLENS. ROLAND BULLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND BULLENS op de google maps. Adres en contacten ROLAND BULLENS
Location of ROLAND BULLENS on the google maps. Address and contacts of ROLAND BULLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND BULLENS ROLAND BULLENS: MARIA LOOS | V.C. WALLYS | SNACK-BAR GIDE | Christian JACQUES | FLJANSSENS BVBA

Other related companies as ROLAND BULLENS: MARIA LOOS | V.C. WALLYS | SNACK-BAR GIDE | Christian JACQUES | FLJANSSENS BVBA

ROLAND BULLENS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND BULLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05658477783. Het bedrijf ROLAND BULLENS bevindt zich op het adres: CHARLES DE KERCHOVELAAN 367; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Stomatologues..
De hoofdactiviteit van ROLAND BULLENS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND BULLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND BULLENS, openstaande posities, locatie van ROLAND BULLENS op de kaart.

ROLAND BULLENS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND BULLENS, company assigned to the tax number BE05658477783. The company ROLAND BULLENS is located at the address: CHARLES DE KERCHOVELAAN 367; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Stomatologues..
The main activity of ROLAND BULLENS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND BULLENS is not available. You also can look at reviews of ROLAND BULLENS, open positions, location of ROLAND BULLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND BULLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND BULLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND BULLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND BULLENS, employees, financial statistics.