FLJANSSENS BVBA

Contactgegevens FLJANSSENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJANSSENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJANSSENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoekstraat 2 3950 Bocholt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-46-25-19 32-89-46-25-19

Fax (fax): 32-89-47-31-95 32-89-47-31-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJANSSENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJANSSENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJANSSENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJANSSENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJANSSENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJANSSENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJANSSENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJANSSENS BVBA
Products information FLJANSSENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08401763916
Ondernemingsnummer: 1403198242
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLJANSSENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pipes and tubes, steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJANSSENS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLJANSSENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJANSSENS BVBA
Addition kinds of activities for FLJANSSENS BVBA

514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
806200. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
26790201. Bekers, geperste en gegoten pulp: gemaakt van gekochte materialen | Cups, pressed and molded pulp: made from purchased material
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
38230306. Magnetische stromingsmeters, industrieel proces type | Magnetic flow meters, industrial process type
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound
40119902. Spoorwegen | Interurban railways
50840504. kookplaten | Hobs
65539904. Mausoleum operatie | Mausoleum operation
73810201. Detective agency | Detective agency

Werken bij FLJANSSENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJANSSENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJANSSENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJANSSENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Dakwerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van FLJANSSENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLJANSSENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJANSSENS BVBA. Laat een reactie achter voor FLJANSSENS BVBA. FLJANSSENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJANSSENS BVBA. Leave a respond for FLJANSSENS BVBA. FLJANSSENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJANSSENS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLJANSSENS BVBA
Location of FLJANSSENS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLJANSSENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJANSSENS BVBA FLJANSSENS BVBA: Générale de Banque SA | Press shop SA | CENTRALPNEU | CONTACT SA | Vlaams Leenkantoor NV

Other related companies as FLJANSSENS BVBA: Générale de Banque SA | Press shop SA | CENTRALPNEU | CONTACT SA | Vlaams Leenkantoor NV

FLJANSSENS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJANSSENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08401763916. Het bedrijf FLJANSSENS BVBA bevindt zich op het adres: Hoekstraat 2 3950 Bocholt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pipes and tubes, steel. Producten gemaakt in FLJANSSENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJANSSENS BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJANSSENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJANSSENS BVBA, openstaande posities, locatie van FLJANSSENS BVBA op de kaart.

FLJANSSENS BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLJANSSENS BVBA, company assigned to the tax number BE08401763916. The company FLJANSSENS BVBA is located at the address: Hoekstraat 2 3950 Bocholt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pipes and tubes, steel. Products created in FLJANSSENS BVBA were not found.
The main activity of FLJANSSENS BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJANSSENS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLJANSSENS BVBA, open positions, location of FLJANSSENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJANSSENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJANSSENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJANSSENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJANSSENS BVBA, employees, financial statistics.