ROELOF DE VRIES

Contactgegevens ROELOF DE VRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROELOF DE VRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROELOF DE VRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWIJNAARDSESTEENWEG 672; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92219101 (+32-92219101) 92219101 (+32-92219101)

Fax (fax): +32 (16) 764-89-46 +32 (16) 764-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROELOF DE VRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROELOF DE VRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROELOF DE VRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROELOF DE VRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROELOF DE VRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROELOF DE VRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROELOF DE VRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROELOF DE VRIES
Products information ROELOF DE VRIES

BTW identificatienummer (tax): BE01753662109
Ondernemingsnummer: 6140228271
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROELOF DE VRIES
(Get full report from official database of BE for ROELOF DE VRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROELOF DE VRIES
Addition kinds of activities for ROELOF DE VRIES

3086. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
3542. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
078301. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
10440000. Zilveren ertsen | Silver ores
24359900. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
57350201. Audio tapes, vooraf opgenomen | Audio tapes, prerecorded
86999901. Dierlijke humane samenleving | Animal humane society

Werken bij ROELOF DE VRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROELOF DE VRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROELOF DE VRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROELOF DE VRIES. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

 • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

 • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

 • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

 • Hvac Technieker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

 • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

 • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Select Projects Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

 • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: De Lijn

  Type: Vaste Job

  Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

Zoek naar antwoorden van ROELOF DE VRIES in sociale netwerken
Look for responds of ROELOF DE VRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROELOF DE VRIES. Laat een reactie achter voor ROELOF DE VRIES. ROELOF DE VRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROELOF DE VRIES. Leave a respond for ROELOF DE VRIES. ROELOF DE VRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROELOF DE VRIES op de google maps. Adres en contacten ROELOF DE VRIES
Location of ROELOF DE VRIES on the google maps. Address and contacts of ROELOF DE VRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come ROELOF DE VRIES ROELOF DE VRIES: FLINCHCAPE SHIPPING SERVICES NV | LA VIE EN FLEURS | CATHY VANDENBERGHE | TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE | Equinox Communications International sa

Other related companies as ROELOF DE VRIES: FLINCHCAPE SHIPPING SERVICES NV | LA VIE EN FLEURS | CATHY VANDENBERGHE | TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE | Equinox Communications International sa

ROELOF DE VRIES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROELOF DE VRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01753662109. Het bedrijf ROELOF DE VRIES bevindt zich op het adres: ZWIJNAARDSESTEENWEG 672; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 265,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROELOF DE VRIES is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROELOF DE VRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROELOF DE VRIES, openstaande posities, locatie van ROELOF DE VRIES op de kaart.

ROELOF DE VRIES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROELOF DE VRIES, company assigned to the tax number BE01753662109. The company ROELOF DE VRIES is located at the address: ZWIJNAARDSESTEENWEG 672; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 265,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROELOF DE VRIES is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROELOF DE VRIES is not available. You also can look at reviews of ROELOF DE VRIES, open positions, location of ROELOF DE VRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROELOF DE VRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROELOF DE VRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROELOF DE VRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROELOF DE VRIES, employees, financial statistics.