Equinox Communications International sa

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Equinox Communications International sa
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Equinox Communications International sa

Contactgegevens Equinox Communications International sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Equinox Communications International sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Equinox Communications International sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 16-18 Rue M. Lietart, Brussels, BR B-1150, België

Telefoon (phone): 32 2 775 81 00 32 2 775 81 00

Fax (fax): 32 2 772 84 25 32 2 772 84 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Equinox Communications International sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Equinox Communications International sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Equinox Communications International sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Equinox Communications International sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Equinox Communications International sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Equinox Communications International sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Equinox Communications International sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Equinox Communications International sa
Products information Equinox Communications International sa

BTW identificatienummer (tax): BE03251373291
Ondernemingsnummer: 7713745117
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Equinox Communications International sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Equinox Communications International sa
(Get full report from official database of BE for Equinox Communications International sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Equinox Communications International sa
Addition kinds of activities for Equinox Communications International sa

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
32720000. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
49229901. Pijpleidingen, aardgas | Pipelines, natural gas
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs
75339900. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels, nec | Auto exhaust system repair shops, nec

Werken bij Equinox Communications International sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Equinox Communications International sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Equinox Communications International sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Equinox Communications International sa. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

Zoek naar antwoorden van Equinox Communications International sa in sociale netwerken
Look for responds of Equinox Communications International sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Equinox Communications International sa. Laat een reactie achter voor Equinox Communications International sa. Equinox Communications International sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Equinox Communications International sa. Leave a respond for Equinox Communications International sa. Equinox Communications International sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Equinox Communications International sa op de google maps. Adres en contacten Equinox Communications International sa
Location of Equinox Communications International sa on the google maps. Address and contacts of Equinox Communications International sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Equinox Communications International sa Equinox Communications International sa: THE LOO COMPANY | WILLEMYNS AUTORIJSCHOOL | BOUWBEDRIJF VAN BIESEN | RICCARDO RINALDI | Delesie

Other related companies as Equinox Communications International sa: THE LOO COMPANY | WILLEMYNS AUTORIJSCHOOL | BOUWBEDRIJF VAN BIESEN | RICCARDO RINALDI | Delesie

Equinox Communications International sa is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Equinox Communications International sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251373291. Het bedrijf Equinox Communications International sa bevindt zich op het adres: 16-18 Rue M. Lietart, Brussels, BR B-1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Equinox Communications International sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Equinox Communications International sa is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Equinox Communications International sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Equinox Communications International sa, openstaande posities, locatie van Equinox Communications International sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Equinox Communications International sa is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Equinox Communications International sa, company assigned to the tax number BE03251373291. The company Equinox Communications International sa is located at the address: 16-18 Rue M. Lietart, Brussels, BR B-1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Equinox Communications International sa were not found.
The main activity of Equinox Communications International sa is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Equinox Communications International sa is not available. You also can look at reviews of Equinox Communications International sa, open positions, location of Equinox Communications International sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Equinox Communications International sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Equinox Communications International sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Equinox Communications International sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Equinox Communications International sa, employees, financial statistics.