TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE

Contactgegevens TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEIE 25; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37711042 (+32-37711042) 37711042 (+32-37711042)

Fax (fax): +32 (10) 179-58-36 +32 (10) 179-58-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE
Products information TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE

BTW identificatienummer (tax): BE01515258789
Ondernemingsnummer: 3717742919
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE
(Get full report from official database of BE for TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE
Addition kinds of activities for TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE

267200. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
28999920. Schuimladingsmengsels | Foam charge mixtures
31110307. Hides: looien, currying en afwerking | Hides: tanning, currying, and finishing
34119905. Pannen, in blik | Pans, tinned
39310509. vibrafoons | Vibraphones
47419903. Voorkool van fruit en groenten voor transport | Precooling of fruits and vegetables before transport
59990601. Audiovisuele apparatuur en benodigdheden | Audio-visual equipment and supplies

Werken bij TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE in sociale netwerken
Look for responds of TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE. Laat een reactie achter voor TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE. TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE. Leave a respond for TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE. TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE op de google maps. Adres en contacten TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE
Location of TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE on the google maps. Address and contacts of TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE: Lamoline R Ets | Fédération Francophone de Full Contact ASBL | Dewalque Tony SA | Abbeloos BVBA | MAZDA

Other related companies as TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE: Lamoline R Ets | Fédération Francophone de Full Contact ASBL | Dewalque Tony SA | Abbeloos BVBA | MAZDA

TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01515258789. Het bedrijf TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE bevindt zich op het adres: LEIE 25; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 530,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE, openstaande posities, locatie van TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE op de kaart.

TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE, company assigned to the tax number BE01515258789. The company TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE is located at the address: LEIE 25; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 530,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE is not available. You also can look at reviews of TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE, open positions, location of TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINARCHITECTUUR SWINNEN - VAN DE VOORDE, employees, financial statistics.