ROBERT HABETS

Contactgegevens ROBERT HABETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT HABETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT HABETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI EDOUARD VAN BENEDEN 10B162; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43434498 (+32-43434498) 43434498 (+32-43434498)

Fax (fax): +32 (59) 184-75-17 +32 (59) 184-75-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT HABETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT HABETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT HABETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT HABETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT HABETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT HABETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT HABETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT HABETS
Products information ROBERT HABETS

BTW identificatienummer (tax): BE09433105468
Ondernemingsnummer: 6076507568
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT HABETS
(Get full report from official database of BE for ROBERT HABETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT HABETS
Addition kinds of activities for ROBERT HABETS

3996. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
329201. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
738101. Wachtdiensten | Guard services
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
28730100. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
32910305. Staalwol | Steel wool
34460102. Bannisters, gemaakt van metalen pijp | Bannisters, made from metal pipe
36459905. TL-lampen, residentieel | Fluorescent lighting fixtures, residential
80110524. Vruchtbaarheidsspecialist, arts | Fertility specialist, physician
83220601. Gemeenschapscentrum | Community center

Werken bij ROBERT HABETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT HABETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT HABETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT HABETS. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

 • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

 • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

 • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

 • Tekenaar (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Studentenjob

  Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

 • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 2 DEVELOP U

  Type: Zelfstandige activiteit

  2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

 • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: ERWIN HIMPENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

 • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van ROBERT HABETS in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT HABETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT HABETS. Laat een reactie achter voor ROBERT HABETS. ROBERT HABETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT HABETS. Leave a respond for ROBERT HABETS. ROBERT HABETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT HABETS op de google maps. Adres en contacten ROBERT HABETS
Location of ROBERT HABETS on the google maps. Address and contacts of ROBERT HABETS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT HABETS ROBERT HABETS: IPPA | Vanoost D | OOMS ITTNER SA | Grandjean M-R | MEUBELEN THOMAS NV

Other related companies as ROBERT HABETS: IPPA | Vanoost D | OOMS ITTNER SA | Grandjean M-R | MEUBELEN THOMAS NV

ROBERT HABETS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT HABETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09433105468. Het bedrijf ROBERT HABETS bevindt zich op het adres: QUAI EDOUARD VAN BENEDEN 10B162; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 319,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT HABETS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT HABETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT HABETS, openstaande posities, locatie van ROBERT HABETS op de kaart.

ROBERT HABETS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT HABETS, company assigned to the tax number BE09433105468. The company ROBERT HABETS is located at the address: QUAI EDOUARD VAN BENEDEN 10B162; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 319,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT HABETS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT HABETS is not available. You also can look at reviews of ROBERT HABETS, open positions, location of ROBERT HABETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT HABETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT HABETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT HABETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT HABETS, employees, financial statistics.