Vanoost D

Contactgegevens Vanoost D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanoost D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanoost D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasthuisstraat 2; 8906; Ieper (Elverdinge), België

Telefoon (phone): 057 42 34 02 (+32-057 42 34 02) 057 42 34 02 (+32-057 42 34 02)

Fax (fax): 057 42 11 58 (+32-057 42 11 58) 057 42 11 58 (+32-057 42 11 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanoost D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanoost D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanoost D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanoost D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanoost D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanoost D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanoost D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanoost D
Products information Vanoost D

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Heating (Central) - Installation

Product categorie (product category): Heating Central - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanoost D
(Get full report from official database of BE for Vanoost D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanoost D
Addition kinds of activities for Vanoost D

314200. Huis slippers | House slippers
357803. Bankmachines | Banking machines
523101. Glas | Glass
25140301. Kribben: metaal | Cribs: metal
38250234. Synchronoscopen | Synchroscopes
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods
57149901. gordijnen | Curtains
60819900. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec

Werken bij Vanoost D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanoost D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanoost D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanoost D. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Werfleider nutsleidingen voor stabiel bedrijf (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werfleider leid je de ploegen, bezoek je de werven en ga je de nodige opmetingen doen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van Vanoost D in sociale netwerken
Look for responds of Vanoost D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanoost D. Laat een reactie achter voor Vanoost D. Vanoost D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanoost D. Leave a respond for Vanoost D. Vanoost D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanoost D op de google maps. Adres en contacten Vanoost D
Location of Vanoost D on the google maps. Address and contacts of Vanoost D

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanoost D Vanoost D: Houbrechts D | SUZANNE VANDERSTRAETEN | CENTURY BOX BVBA | Metermode | Riverland Holding NV/SA

Other related companies as Vanoost D: Houbrechts D | SUZANNE VANDERSTRAETEN | CENTURY BOX BVBA | Metermode | Riverland Holding NV/SA

Vanoost D is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanoost D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf Vanoost D bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 2; 8906; Ieper (Elverdinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation.
De hoofdactiviteit van Vanoost D is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanoost D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanoost D, openstaande posities, locatie van Vanoost D op de kaart.

Vanoost D is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanoost D, company assigned to the tax number BE09632232666. The company Vanoost D is located at the address: Gasthuisstraat 2; 8906; Ieper (Elverdinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Mainten. and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation.
The main activity of Vanoost D is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanoost D is not available. You also can look at reviews of Vanoost D, open positions, location of Vanoost D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanoost D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanoost D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanoost D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanoost D, employees, financial statistics.