Grandjean M-R

Contactgegevens Grandjean M-R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grandjean M-R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grandjean M-R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bonnier du Ch锚ne 32; 4041; Herstal (Vottem), België

Telefoon (phone): 04 227 32 80 (+32-04 227 32 80) 04 227 32 80 (+32-04 227 32 80)

Fax (fax): +32 (61) 674-99-31 +32 (61) 674-99-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grandjean M-R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grandjean M-R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grandjean M-R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grandjean M-R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grandjean M-R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grandjean M-R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grandjean M-R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grandjean M-R
Products information Grandjean M-R

BTW identificatienummer (tax): BE05804870605
Ondernemingsnummer: 2015411376
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Grandjean M-R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grandjean M-R
(Get full report from official database of BE for Grandjean M-R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grandjean M-R
Addition kinds of activities for Grandjean M-R

6799. Beleggers, nv | Investors, nec
13899909. Opzetten en opslaan van zoutwater, olie en gasveld | Impounding and storing salt water, oil and gas field
50920201. Bingo spelletjes en benodigdheden | Bingo games and supplies
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies
86999907. Food co-operative | Food co-operative

Werken bij Grandjean M-R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grandjean M-R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grandjean M-R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grandjean M-R. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

Zoek naar antwoorden van Grandjean M-R in sociale netwerken
Look for responds of Grandjean M-R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grandjean M-R. Laat een reactie achter voor Grandjean M-R. Grandjean M-R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grandjean M-R. Leave a respond for Grandjean M-R. Grandjean M-R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grandjean M-R op de google maps. Adres en contacten Grandjean M-R
Location of Grandjean M-R on the google maps. Address and contacts of Grandjean M-R

Andere gerelateerde bedrijven als come Grandjean M-R Grandjean M-R: L'ORENCE | QUOIDBACH FREDERIC | AUTODISTRIBUTION ROSVELDS | Fury Invest | J.CL. FENAUX

Other related companies as Grandjean M-R: L'ORENCE | QUOIDBACH FREDERIC | AUTODISTRIBUTION ROSVELDS | Fury Invest | J.CL. FENAUX

Grandjean M-R is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grandjean M-R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05804870605. Het bedrijf Grandjean M-R bevindt zich op het adres: Rue Bonnier du Ch锚ne 32; 4041; Herstal (Vottem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pedicure. Producten gemaakt in Grandjean M-R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grandjean M-R is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grandjean M-R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grandjean M-R, openstaande posities, locatie van Grandjean M-R op de kaart.

Grandjean M-R is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grandjean M-R, company assigned to the tax number BE05804870605. The company Grandjean M-R is located at the address: Rue Bonnier du Ch锚ne 32; 4041; Herstal (Vottem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pedicure. Products created in Grandjean M-R were not found.
The main activity of Grandjean M-R is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Grandjean M-R is not available. You also can look at reviews of Grandjean M-R, open positions, location of Grandjean M-R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grandjean M-R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grandjean M-R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grandjean M-R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grandjean M-R, employees, financial statistics.