ROBERT DESQUEUVE

Contactgegevens ROBERT DESQUEUVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DESQUEUVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DESQUEUVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NOIR DIEU 12B14; 6060; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71422042 (+32-71422042) 71422042 (+32-71422042)

Fax (fax): +32 (50) 498-67-72 +32 (50) 498-67-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DESQUEUVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DESQUEUVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DESQUEUVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DESQUEUVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DESQUEUVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DESQUEUVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DESQUEUVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DESQUEUVE
Products information ROBERT DESQUEUVE

BTW identificatienummer (tax): BE09976104736
Ondernemingsnummer: 3755371093
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DESQUEUVE
(Get full report from official database of BE for ROBERT DESQUEUVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DESQUEUVE
Addition kinds of activities for ROBERT DESQUEUVE

243400. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
385199. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
22111203. Buntingdoeken | Bunting cloths
28990105. Essentiële oliën | Essential oils
32720305. Vloertegel, prefab terrazzo | Floor tile, precast terrazzo
32750100. Gipsplaat | Gypsum board
52510000. Hardwarewinkels | Hardware stores

Werken bij ROBERT DESQUEUVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DESQUEUVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DESQUEUVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DESQUEUVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

 • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

 • Restaurateur monumenten (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

 • Metser / Diender (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

 • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van ROBERT DESQUEUVE in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DESQUEUVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DESQUEUVE. Laat een reactie achter voor ROBERT DESQUEUVE. ROBERT DESQUEUVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DESQUEUVE. Leave a respond for ROBERT DESQUEUVE. ROBERT DESQUEUVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DESQUEUVE op de google maps. Adres en contacten ROBERT DESQUEUVE
Location of ROBERT DESQUEUVE on the google maps. Address and contacts of ROBERT DESQUEUVE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DESQUEUVE ROBERT DESQUEUVE: VERJANS RAF | Crowson Belgium NV | GUIDO BOLS | CR?ATIV | GEERT VANDENBOSCH

Other related companies as ROBERT DESQUEUVE: VERJANS RAF | Crowson Belgium NV | GUIDO BOLS | CR?ATIV | GEERT VANDENBOSCH

ROBERT DESQUEUVE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DESQUEUVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09976104736. Het bedrijf ROBERT DESQUEUVE bevindt zich op het adres: RUE NOIR DIEU 12B14; 6060; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT DESQUEUVE is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DESQUEUVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DESQUEUVE, openstaande posities, locatie van ROBERT DESQUEUVE op de kaart.

ROBERT DESQUEUVE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DESQUEUVE, company assigned to the tax number BE09976104736. The company ROBERT DESQUEUVE is located at the address: RUE NOIR DIEU 12B14; 6060; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT DESQUEUVE is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DESQUEUVE is not available. You also can look at reviews of ROBERT DESQUEUVE, open positions, location of ROBERT DESQUEUVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DESQUEUVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DESQUEUVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DESQUEUVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DESQUEUVE, employees, financial statistics.