GEERT VANDENBOSCH

Contactgegevens GEERT VANDENBOSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT VANDENBOSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT VANDENBOSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 20BA1; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93459776 (+32-93459776) 93459776 (+32-93459776)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT VANDENBOSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT VANDENBOSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT VANDENBOSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT VANDENBOSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT VANDENBOSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT VANDENBOSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT VANDENBOSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT VANDENBOSCH
Products information GEERT VANDENBOSCH

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT VANDENBOSCH
(Get full report from official database of BE for GEERT VANDENBOSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT VANDENBOSCH
Addition kinds of activities for GEERT VANDENBOSCH

01610104. Watermeloen boerderij | Watermelon farm
01810103. Matten, geperforeerd: bodem erosie, groei van | Mats, preseeded: soil erosion, growing of
22110813. Scrim, katoen | Scrim, cotton
25150201. Beddengoed, gemonteerd | Bedsprings, assembled
27590600. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
28210302. Cellulose nitraat | Cellulose nitrate
36710213. Photomultiplier buizen | Photomultiplier tubes
38269907. Milieutechnische apparatuur | Environmental testing equipment

Werken bij GEERT VANDENBOSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT VANDENBOSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT VANDENBOSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT VANDENBOSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Koekelare (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

Zoek naar antwoorden van GEERT VANDENBOSCH in sociale netwerken
Look for responds of GEERT VANDENBOSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT VANDENBOSCH. Laat een reactie achter voor GEERT VANDENBOSCH. GEERT VANDENBOSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT VANDENBOSCH. Leave a respond for GEERT VANDENBOSCH. GEERT VANDENBOSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT VANDENBOSCH op de google maps. Adres en contacten GEERT VANDENBOSCH
Location of GEERT VANDENBOSCH on the google maps. Address and contacts of GEERT VANDENBOSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT VANDENBOSCH GEERT VANDENBOSCH: Byvoet Thierry | CAROPLAST | STEPHANUS VERMORGEN | FE. ANTUNES-DUARTE | TRAVICOLOR

Other related companies as GEERT VANDENBOSCH: Byvoet Thierry | CAROPLAST | STEPHANUS VERMORGEN | FE. ANTUNES-DUARTE | TRAVICOLOR

GEERT VANDENBOSCH is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT VANDENBOSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf GEERT VANDENBOSCH bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 20BA1; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van GEERT VANDENBOSCH is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT VANDENBOSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT VANDENBOSCH, openstaande posities, locatie van GEERT VANDENBOSCH op de kaart.

GEERT VANDENBOSCH is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT VANDENBOSCH, company assigned to the tax number BE06072662353. The company GEERT VANDENBOSCH is located at the address: STATIONSSTRAAT 20BA1; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of GEERT VANDENBOSCH is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT VANDENBOSCH is not available. You also can look at reviews of GEERT VANDENBOSCH, open positions, location of GEERT VANDENBOSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT VANDENBOSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT VANDENBOSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT VANDENBOSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT VANDENBOSCH, employees, financial statistics.