ROBERT BAILLEUL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ROBERT BAILLEUL
Private companiesMetal Mining • ROBERT BAILLEUL

Contactgegevens ROBERT BAILLEUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT BAILLEUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT BAILLEUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEKENSTRAAT 22; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51500777 (+32-51500777) 51500777 (+32-51500777)

Fax (fax): +32 (61) 919-42-39 +32 (61) 919-42-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT BAILLEUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT BAILLEUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT BAILLEUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT BAILLEUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT BAILLEUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT BAILLEUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT BAILLEUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT BAILLEUL
Products information ROBERT BAILLEUL

BTW identificatienummer (tax): BE05641723632
Ondernemingsnummer: 7615692138
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT BAILLEUL
(Get full report from official database of BE for ROBERT BAILLEUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT BAILLEUL
Addition kinds of activities for ROBERT BAILLEUL

243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
20480202. Veermaaltijd, bereid als diervoeder | Feather meal, prepared as animal feed
26780203. Tabletten en pads, boek en schrijven: van aangekochte materialen | Tablets and pads, book and writing: from purchased materials
29110403. Minerale wassen, natuurlijk | Mineral waxes, natural
32720307. Fonteinen, was: pre-terrazzo | Fountains, wash: precast terrazzo
37140213. Universele gewrichten, motorvoertuig | Universal joints, motor vehicle
38220300. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
50430301. Videocamera's, apparatuur en benodigdheden | Motion picture cameras, equipment, and supplies
63119904. Begrafenisverzekering | Funeral insurance

Werken bij ROBERT BAILLEUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT BAILLEUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT BAILLEUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT BAILLEUL. Looking for open vacancies in other companies

 • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

  Regio: GROOT-GELMEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

 • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

 • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

  Type: Vaste Job

  Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

 • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

  Regio: LUIK

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

 • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: VERMEULEN

  Type: Flexijob

  Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van ROBERT BAILLEUL in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT BAILLEUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT BAILLEUL. Laat een reactie achter voor ROBERT BAILLEUL. ROBERT BAILLEUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT BAILLEUL. Leave a respond for ROBERT BAILLEUL. ROBERT BAILLEUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT BAILLEUL op de google maps. Adres en contacten ROBERT BAILLEUL
Location of ROBERT BAILLEUL on the google maps. Address and contacts of ROBERT BAILLEUL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT BAILLEUL ROBERT BAILLEUL: Asa Diam NV | J.M.A. MUZELAND TESTELT | ARCOVLA | Leen P | SEMINCK GAS

Other related companies as ROBERT BAILLEUL: Asa Diam NV | J.M.A. MUZELAND TESTELT | ARCOVLA | Leen P | SEMINCK GAS

ROBERT BAILLEUL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT BAILLEUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05641723632. Het bedrijf ROBERT BAILLEUL bevindt zich op het adres: KIEKENSTRAAT 22; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT BAILLEUL is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT BAILLEUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT BAILLEUL, openstaande posities, locatie van ROBERT BAILLEUL op de kaart.

ROBERT BAILLEUL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT BAILLEUL, company assigned to the tax number BE05641723632. The company ROBERT BAILLEUL is located at the address: KIEKENSTRAAT 22; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT BAILLEUL is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT BAILLEUL is not available. You also can look at reviews of ROBERT BAILLEUL, open positions, location of ROBERT BAILLEUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT BAILLEUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT BAILLEUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT BAILLEUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT BAILLEUL, employees, financial statistics.