ARCOVLA

Contactgegevens ARCOVLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCOVLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCOVLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLAANDERENSTRAAT 1; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92252223 (+32-92252223) 92252223 (+32-92252223)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCOVLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCOVLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCOVLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCOVLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCOVLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCOVLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCOVLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCOVLA
Products information ARCOVLA

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Installation Hifi,Systèmes Anti-vol.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Matériel de Télécommunication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCOVLA
(Get full report from official database of BE for ARCOVLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCOVLA
Addition kinds of activities for ARCOVLA

3592. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen | Carburetors, pistons, rings, valves
24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
34449900. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
39520303. Potloden en potlood onderdelen, artiesten ' | Pencils and pencil parts, artists'
50219901. Boekenkasten | Bookcases

Werken bij ARCOVLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCOVLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCOVLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCOVLA. Looking for open vacancies in other companies

  • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • Verkoopsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de klanten op een vlotte, aangename manier. Je werkt hygiënisch en snel.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio Destelbergen. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 349 15 62 of mail je CV naar [email protected]

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

Zoek naar antwoorden van ARCOVLA in sociale netwerken
Look for responds of ARCOVLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCOVLA. Laat een reactie achter voor ARCOVLA. ARCOVLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCOVLA. Leave a respond for ARCOVLA. ARCOVLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCOVLA op de google maps. Adres en contacten ARCOVLA
Location of ARCOVLA on the google maps. Address and contacts of ARCOVLA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCOVLA ARCOVLA: DE CLERCQ-DE VOS | Schrauwen T | TER POEL | VERSTRAETEN F. | Bona

Other related companies as ARCOVLA: DE CLERCQ-DE VOS | Schrauwen T | TER POEL | VERSTRAETEN F. | Bona

ARCOVLA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCOVLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf ARCOVLA bevindt zich op het adres: VLAANDERENSTRAAT 1; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Matériel de Télécommunication. Lijst met producten zijn Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Installation Hifi,Systèmes Anti-vol..
De hoofdactiviteit van ARCOVLA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCOVLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCOVLA, openstaande posities, locatie van ARCOVLA op de kaart.

ARCOVLA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARCOVLA, company assigned to the tax number BE06071838378. The company ARCOVLA is located at the address: VLAANDERENSTRAAT 1; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Matériel de Télécommunication. List of products are Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Installation Hifi,Systèmes Anti-vol..
The main activity of ARCOVLA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCOVLA is not available. You also can look at reviews of ARCOVLA, open positions, location of ARCOVLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCOVLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCOVLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCOVLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCOVLA, employees, financial statistics.