RITA OOSTERMEYER

Contactgegevens RITA OOSTERMEYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA OOSTERMEYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA OOSTERMEYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DU CHASTELLEI 29; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36466866 (+32-36466866) 36466866 (+32-36466866)

Fax (fax): +32 (3) 246-42-41 +32 (3) 246-42-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA OOSTERMEYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA OOSTERMEYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA OOSTERMEYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA OOSTERMEYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA OOSTERMEYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA OOSTERMEYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA OOSTERMEYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA OOSTERMEYER
Products information RITA OOSTERMEYER

BTW identificatienummer (tax): BE02245574951
Ondernemingsnummer: 3299987792
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialisation: Dermatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA OOSTERMEYER
(Get full report from official database of BE for RITA OOSTERMEYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA OOSTERMEYER
Addition kinds of activities for RITA OOSTERMEYER

8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
25140102. Frames voor doosveren of bedspanten: metaal | Frames for box springs or bedsprings: metal
28749901. Plantaardige voedingsmiddelen, gemengd: van planten die fosfaatmest maken | Plant foods, mixed: from plants making phosphatic fertilizer
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)

Werken bij RITA OOSTERMEYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA OOSTERMEYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA OOSTERMEYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA OOSTERMEYER. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

 • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

 • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Studentenjob

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

 • zaalhulp (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: VANASSCHE POL

  Type: Studentenjob

  ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

 • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

 • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: DESIREST

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

 • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

 • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • hulpkelner (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: DE COUTER

  Type: Flexijob

  hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van RITA OOSTERMEYER in sociale netwerken
Look for responds of RITA OOSTERMEYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA OOSTERMEYER. Laat een reactie achter voor RITA OOSTERMEYER. RITA OOSTERMEYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA OOSTERMEYER. Leave a respond for RITA OOSTERMEYER. RITA OOSTERMEYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA OOSTERMEYER op de google maps. Adres en contacten RITA OOSTERMEYER
Location of RITA OOSTERMEYER on the google maps. Address and contacts of RITA OOSTERMEYER

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA OOSTERMEYER RITA OOSTERMEYER: WONINGBOUW VANDENWIJNGAERDEN NV | PANOS | Lepage Brigitte | THIERRY PETIT | ANTOON VAN HUMBEECK

Other related companies as RITA OOSTERMEYER: WONINGBOUW VANDENWIJNGAERDEN NV | PANOS | Lepage Brigitte | THIERRY PETIT | ANTOON VAN HUMBEECK

RITA OOSTERMEYER is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA OOSTERMEYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02245574951. Het bedrijf RITA OOSTERMEYER bevindt zich op het adres: DU CHASTELLEI 29; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Dermatologues..
De hoofdactiviteit van RITA OOSTERMEYER is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA OOSTERMEYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA OOSTERMEYER, openstaande posities, locatie van RITA OOSTERMEYER op de kaart.

RITA OOSTERMEYER is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA OOSTERMEYER, company assigned to the tax number BE02245574951. The company RITA OOSTERMEYER is located at the address: DU CHASTELLEI 29; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Dermatologues..
The main activity of RITA OOSTERMEYER is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA OOSTERMEYER is not available. You also can look at reviews of RITA OOSTERMEYER, open positions, location of RITA OOSTERMEYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA OOSTERMEYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA OOSTERMEYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA OOSTERMEYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA OOSTERMEYER, employees, financial statistics.