Lepage Brigitte

Contactgegevens Lepage Brigitte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lepage Brigitte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lepage Brigitte

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clarissenstraat 29; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 43 04 (+32-09 233 43 04) 09 233 43 04 (+32-09 233 43 04)

Fax (fax): +32 (14) 897-85-26 +32 (14) 897-85-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lepage Brigitte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lepage Brigitte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lepage Brigitte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lepage Brigitte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lepage Brigitte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lepage Brigitte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lepage Brigitte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lepage Brigitte
Products information Lepage Brigitte

BTW identificatienummer (tax): BE07121307373
Ondernemingsnummer: 5811462402
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Lepage Brigitte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lepage Brigitte
(Get full report from official database of BE for Lepage Brigitte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lepage Brigitte
Addition kinds of activities for Lepage Brigitte

2517. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
379200. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
22419910. Zijde smalle stoffen | Silk narrow fabrics
25190300. Glasvezel en plastic meubels | Fiberglass and plastic furniture
25220301. Kasten, kantoor: behalve hout | Cabinets, office: except wood
94119904. Staat onderwijs afdeling | State education department

Werken bij Lepage Brigitte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lepage Brigitte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lepage Brigitte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lepage Brigitte. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Lepage Brigitte in sociale netwerken
Look for responds of Lepage Brigitte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lepage Brigitte. Laat een reactie achter voor Lepage Brigitte. Lepage Brigitte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lepage Brigitte. Leave a respond for Lepage Brigitte. Lepage Brigitte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lepage Brigitte op de google maps. Adres en contacten Lepage Brigitte
Location of Lepage Brigitte on the google maps. Address and contacts of Lepage Brigitte

Andere gerelateerde bedrijven als come Lepage Brigitte Lepage Brigitte: ADIDAK NV | EMILE DEPIREUX | GUIDO DREES | Peltijn B | SOLIDARITEIT VR HET GEZIN

Other related companies as Lepage Brigitte: ADIDAK NV | EMILE DEPIREUX | GUIDO DREES | Peltijn B | SOLIDARITEIT VR HET GEZIN

Lepage Brigitte is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lepage Brigitte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07121307373. Het bedrijf Lepage Brigitte bevindt zich op het adres: Clarissenstraat 29; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 632,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Lepage Brigitte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lepage Brigitte is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lepage Brigitte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lepage Brigitte, openstaande posities, locatie van Lepage Brigitte op de kaart.

Lepage Brigitte is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lepage Brigitte, company assigned to the tax number BE07121307373. The company Lepage Brigitte is located at the address: Clarissenstraat 29; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 632,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Lepage Brigitte were not found.
The main activity of Lepage Brigitte is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lepage Brigitte is not available. You also can look at reviews of Lepage Brigitte, open positions, location of Lepage Brigitte on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lepage Brigitte, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lepage Brigitte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lepage Brigitte, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lepage Brigitte, employees, financial statistics.