RITA JACQUEMIJN

Contactgegevens RITA JACQUEMIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA JACQUEMIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA JACQUEMIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDUARD ROBEYNSLAAN 52; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13333595 (+32-13333595) 13333595 (+32-13333595)

Fax (fax): +32 (87) 462-16-13 +32 (87) 462-16-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA JACQUEMIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA JACQUEMIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA JACQUEMIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA JACQUEMIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA JACQUEMIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA JACQUEMIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA JACQUEMIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA JACQUEMIJN
Products information RITA JACQUEMIJN

BTW identificatienummer (tax): BE07517364501
Ondernemingsnummer: 4610107421
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA JACQUEMIJN
(Get full report from official database of BE for RITA JACQUEMIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA JACQUEMIJN
Addition kinds of activities for RITA JACQUEMIJN

333102. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
422299. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
12419906. Mijnbouwdiensten, nv: bitumineus | Mining services, nec: bituminous
17310401. Toegangscontrolesystemen specialisatie | Access control systems specialization
34420400. Metalen deuren | Metal doors
59991800. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
83610106. Weeshuis | Orphanage

Werken bij RITA JACQUEMIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA JACQUEMIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA JACQUEMIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA JACQUEMIJN. Looking for open vacancies in other companies

 • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

 • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

 • Elektricien (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

 • BEKISTER (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Jobstudent (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • METSER (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: PROOST MARC

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

 • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

 • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

Zoek naar antwoorden van RITA JACQUEMIJN in sociale netwerken
Look for responds of RITA JACQUEMIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA JACQUEMIJN. Laat een reactie achter voor RITA JACQUEMIJN. RITA JACQUEMIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA JACQUEMIJN. Leave a respond for RITA JACQUEMIJN. RITA JACQUEMIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA JACQUEMIJN op de google maps. Adres en contacten RITA JACQUEMIJN
Location of RITA JACQUEMIJN on the google maps. Address and contacts of RITA JACQUEMIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA JACQUEMIJN RITA JACQUEMIJN: Café Klach | Brunet Créations SPRL | HERMAN HEYLEN | JACQUELINE | W. CUYPERS

Other related companies as RITA JACQUEMIJN: Café Klach | Brunet Créations SPRL | HERMAN HEYLEN | JACQUELINE | W. CUYPERS

RITA JACQUEMIJN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA JACQUEMIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07517364501. Het bedrijf RITA JACQUEMIJN bevindt zich op het adres: EDUARD ROBEYNSLAAN 52; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RITA JACQUEMIJN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA JACQUEMIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA JACQUEMIJN, openstaande posities, locatie van RITA JACQUEMIJN op de kaart.

RITA JACQUEMIJN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA JACQUEMIJN, company assigned to the tax number BE07517364501. The company RITA JACQUEMIJN is located at the address: EDUARD ROBEYNSLAAN 52; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RITA JACQUEMIJN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA JACQUEMIJN is not available. You also can look at reviews of RITA JACQUEMIJN, open positions, location of RITA JACQUEMIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA JACQUEMIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA JACQUEMIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA JACQUEMIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA JACQUEMIJN, employees, financial statistics.