RITA DE GROOT

Contactgegevens RITA DE GROOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA DE GROOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA DE GROOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEON DE LOOFSTRAAT 32; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92317751 (+32-92317751) 92317751 (+32-92317751)

Fax (fax): +32 (53) 560-56-98 +32 (53) 560-56-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA DE GROOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA DE GROOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA DE GROOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA DE GROOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA DE GROOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA DE GROOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA DE GROOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA DE GROOT
Products information RITA DE GROOT

BTW identificatienummer (tax): BE08939544677
Ondernemingsnummer: 8609680175
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Sp茅cialisation: Psychiatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA DE GROOT
(Get full report from official database of BE for RITA DE GROOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA DE GROOT
Addition kinds of activities for RITA DE GROOT

239501. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
361299. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
27410304. Directories, telefoon: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Directories, telephone: publishing only, not printed on site
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory

Werken bij RITA DE GROOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA DE GROOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA DE GROOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA DE GROOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

 • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

 • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

  Type: Vaste Job

  Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

 • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: ORPEA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

 • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

  Type: Vaste Job

  Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

 • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

  Type: Vaste Job

  Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

 • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: OPWIJK

  Type: Flexijob

  2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van RITA DE GROOT in sociale netwerken
Look for responds of RITA DE GROOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA DE GROOT. Laat een reactie achter voor RITA DE GROOT. RITA DE GROOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA DE GROOT. Leave a respond for RITA DE GROOT. RITA DE GROOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA DE GROOT op de google maps. Adres en contacten RITA DE GROOT
Location of RITA DE GROOT on the google maps. Address and contacts of RITA DE GROOT

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA DE GROOT RITA DE GROOT: FLFILDRA NV | FRANCIS WOUTERS SECURITY | Aveve-Lammens Filip | Breynaert J | SYLVIE ARS

Other related companies as RITA DE GROOT: FLFILDRA NV | FRANCIS WOUTERS SECURITY | Aveve-Lammens Filip | Breynaert J | SYLVIE ARS

RITA DE GROOT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA DE GROOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08939544677. Het bedrijf RITA DE GROOT bevindt zich op het adres: LEON DE LOOFSTRAAT 32; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychiatres..
De hoofdactiviteit van RITA DE GROOT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA DE GROOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA DE GROOT, openstaande posities, locatie van RITA DE GROOT op de kaart.

RITA DE GROOT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA DE GROOT, company assigned to the tax number BE08939544677. The company RITA DE GROOT is located at the address: LEON DE LOOFSTRAAT 32; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychiatres..
The main activity of RITA DE GROOT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA DE GROOT is not available. You also can look at reviews of RITA DE GROOT, open positions, location of RITA DE GROOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA DE GROOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA DE GROOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA DE GROOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA DE GROOT, employees, financial statistics.