FRANCIS WOUTERS SECURITY

Contactgegevens FRANCIS WOUTERS SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIS WOUTERS SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIS WOUTERS SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST-GUMMARUSSTRAAT 44; 2060; ANTWERPEN-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 32335116 32335116

Fax (fax): +32 (63) 546-33-25 +32 (63) 546-33-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIS WOUTERS SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIS WOUTERS SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIS WOUTERS SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIS WOUTERS SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIS WOUTERS SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIS WOUTERS SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIS WOUTERS SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIS WOUTERS SECURITY
Products information FRANCIS WOUTERS SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE02480682373
Ondernemingsnummer: 5108337402
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits & Activités: Portes Blindées,Portes & Fenêtres en Aluminium,Portes Coupe-Feu.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIS WOUTERS SECURITY
(Get full report from official database of BE for FRANCIS WOUTERS SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIS WOUTERS SECURITY
Addition kinds of activities for FRANCIS WOUTERS SECURITY

382903. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
37140407. Thermostaten, motorvoertuig | Thermostats, motor vehicle
38270200. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
50640304. Luchtbevochtigers, draagbaar | Humidifiers, portable

Werken bij FRANCIS WOUTERS SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIS WOUTERS SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIS WOUTERS SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIS WOUTERS SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • Elektricien met ervaring / automatisatie technieker - dag of ploegen - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een elektricien / automatisatie technieker. Takenpakket: U staat samen met je collega's in voor het dagelijks & preventief onderhoud. Daarnaast staan jullie in voor de herstellingen aan het machinepark van de tuftafdeling & de afdeling geweven. U werkt mee aan de automatisatie & het vernieuwen van het machinepark. U voert elektrische interventies uit Tekenen van elektrische schema's

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van FRANCIS WOUTERS SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIS WOUTERS SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIS WOUTERS SECURITY. Laat een reactie achter voor FRANCIS WOUTERS SECURITY. FRANCIS WOUTERS SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIS WOUTERS SECURITY. Leave a respond for FRANCIS WOUTERS SECURITY. FRANCIS WOUTERS SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIS WOUTERS SECURITY op de google maps. Adres en contacten FRANCIS WOUTERS SECURITY
Location of FRANCIS WOUTERS SECURITY on the google maps. Address and contacts of FRANCIS WOUTERS SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIS WOUTERS SECURITY FRANCIS WOUTERS SECURITY: PALUMBO | Melis Erik | K. DE WILDE | ESMERALDA VANDEWALLE | RONCO

Other related companies as FRANCIS WOUTERS SECURITY: PALUMBO | Melis Erik | K. DE WILDE | ESMERALDA VANDEWALLE | RONCO

FRANCIS WOUTERS SECURITY is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIS WOUTERS SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02480682373. Het bedrijf FRANCIS WOUTERS SECURITY bevindt zich op het adres: ST-GUMMARUSSTRAAT 44; 2060; ANTWERPEN-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Portes Blindées,Portes & Fenêtres en Aluminium,Portes Coupe-Feu.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van FRANCIS WOUTERS SECURITY is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIS WOUTERS SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIS WOUTERS SECURITY, openstaande posities, locatie van FRANCIS WOUTERS SECURITY op de kaart.

FRANCIS WOUTERS SECURITY is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCIS WOUTERS SECURITY, company assigned to the tax number BE02480682373. The company FRANCIS WOUTERS SECURITY is located at the address: ST-GUMMARUSSTRAAT 44; 2060; ANTWERPEN-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Portes Blindées,Portes & Fenêtres en Aluminium,Portes Coupe-Feu.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of FRANCIS WOUTERS SECURITY is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIS WOUTERS SECURITY is not available. You also can look at reviews of FRANCIS WOUTERS SECURITY, open positions, location of FRANCIS WOUTERS SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIS WOUTERS SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIS WOUTERS SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIS WOUTERS SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIS WOUTERS SECURITY, employees, financial statistics.