RITA DAVE

Contactgegevens RITA DAVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA DAVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA DAVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE ROUILLON 44; 5537; ANHEE, België

Telefoon (phone): 71799788 (+32-71799788) 71799788 (+32-71799788)

Fax (fax): +32 (56) 725-92-15 +32 (56) 725-92-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA DAVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA DAVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA DAVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA DAVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA DAVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA DAVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA DAVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA DAVE
Products information RITA DAVE

BTW identificatienummer (tax): BE07108947753
Ondernemingsnummer: 8008453369
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA DAVE
(Get full report from official database of BE for RITA DAVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA DAVE
Addition kinds of activities for RITA DAVE

07830203. Chirurgie, sierstruik | Surgery services, ornamental bush
20529905. koekjes | Cookies
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
26210701. Catalogus papier | Catalog paper
50499905. Religieuze benodigdheden | Religious supplies
72310103. Gezichtssalons | Facial salons
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval
78190102. Casting bureau, film | Casting bureau, motion picture

Werken bij RITA DAVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA DAVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA DAVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA DAVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

 • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

 • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

 • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student gezocht! (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ASAP

  Type: Studentenjob

  Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudent Kelner (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 1898 THE POST

  Type: Studentenjob

  1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

 • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

 • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van RITA DAVE in sociale netwerken
Look for responds of RITA DAVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA DAVE. Laat een reactie achter voor RITA DAVE. RITA DAVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA DAVE. Leave a respond for RITA DAVE. RITA DAVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA DAVE op de google maps. Adres en contacten RITA DAVE
Location of RITA DAVE on the google maps. Address and contacts of RITA DAVE

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA DAVE RITA DAVE: MARNIX DE LILLE | J.P Coiffure | Artiliège | Opsomer Rik BVBA | DRUKKERIJ SPELTINCKX BVBA

Other related companies as RITA DAVE: MARNIX DE LILLE | J.P Coiffure | Artiliège | Opsomer Rik BVBA | DRUKKERIJ SPELTINCKX BVBA

RITA DAVE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA DAVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07108947753. Het bedrijf RITA DAVE bevindt zich op het adres: RUE DE ROUILLON 44; 5537; ANHEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RITA DAVE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA DAVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA DAVE, openstaande posities, locatie van RITA DAVE op de kaart.

RITA DAVE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA DAVE, company assigned to the tax number BE07108947753. The company RITA DAVE is located at the address: RUE DE ROUILLON 44; 5537; ANHEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RITA DAVE is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA DAVE is not available. You also can look at reviews of RITA DAVE, open positions, location of RITA DAVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA DAVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA DAVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA DAVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA DAVE, employees, financial statistics.