Opsomer Rik BVBA

Contactgegevens Opsomer Rik BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Opsomer Rik BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Opsomer Rik BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Komenseweg 53; 8902; Ieper (Zillebeke), België

Telefoon (phone): 057 20 62 19 (+32-057 20 62 19) 057 20 62 19 (+32-057 20 62 19)

Fax (fax): 057 21 91 95 (+32-057 21 91 95) 057 21 91 95 (+32-057 21 91 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Opsomer Rik BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Opsomer Rik BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Opsomer Rik BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Opsomer Rik BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Opsomer Rik BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Opsomer Rik BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Opsomer Rik BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Opsomer Rik BVBA
Products information Opsomer Rik BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07693145751
Ondernemingsnummer: 4364013671
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 484,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Opsomer Rik BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Opsomer Rik BVBA
(Get full report from official database of BE for Opsomer Rik BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Opsomer Rik BVBA
Addition kinds of activities for Opsomer Rik BVBA

221100. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
571905. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
35539902. Box making machines, voor houten dozen | Box making machines, for wooden boxes
39991102. Bootmodellen, behalve speelgoed | Boat models, except toy
50430301. Videocamera's, apparatuur en benodigdheden | Motion picture cameras, equipment, and supplies
50659901. Diskettes, computer | Diskettes, computer
51360303. Bontkleding, mannen en jongens ' | Fur clothing, men's and boys'
79991115. Zeil instructie | Sailing instruction

Werken bij Opsomer Rik BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Opsomer Rik BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Opsomer Rik BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Opsomer Rik BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider met ervaring (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag buiten, werk je graag in de tuin? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! We zijn dringen op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het aanlegggen en onderhouden van tuinen, regio Wevelgem. We zoeken iemand met passie voor groen. Je taken zullen bestaan uit gras afrijden, snoeien, harken, aanplanten, ...

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Opsomer Rik BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Opsomer Rik BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Opsomer Rik BVBA. Laat een reactie achter voor Opsomer Rik BVBA. Opsomer Rik BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Opsomer Rik BVBA. Leave a respond for Opsomer Rik BVBA. Opsomer Rik BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Opsomer Rik BVBA op de google maps. Adres en contacten Opsomer Rik BVBA
Location of Opsomer Rik BVBA on the google maps. Address and contacts of Opsomer Rik BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Opsomer Rik BVBA Opsomer Rik BVBA: LORIVAN NV | Modestie | TAE FUN | BUR. KERKOVE-DUMON | SWANNET LOUIS

Other related companies as Opsomer Rik BVBA: LORIVAN NV | Modestie | TAE FUN | BUR. KERKOVE-DUMON | SWANNET LOUIS

Opsomer Rik BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Opsomer Rik BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07693145751. Het bedrijf Opsomer Rik BVBA bevindt zich op het adres: Komenseweg 53; 8902; Ieper (Zillebeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 484,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Opsomer Rik BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Opsomer Rik BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Opsomer Rik BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Opsomer Rik BVBA, openstaande posities, locatie van Opsomer Rik BVBA op de kaart.

Opsomer Rik BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Opsomer Rik BVBA, company assigned to the tax number BE07693145751. The company Opsomer Rik BVBA is located at the address: Komenseweg 53; 8902; Ieper (Zillebeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 484,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Accountants. Products created in Opsomer Rik BVBA were not found.
The main activity of Opsomer Rik BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Opsomer Rik BVBA is not available. You also can look at reviews of Opsomer Rik BVBA, open positions, location of Opsomer Rik BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Opsomer Rik BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Opsomer Rik BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Opsomer Rik BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Opsomer Rik BVBA, employees, financial statistics.