RITA A.F. SAENEN

Contactgegevens RITA A.F. SAENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA A.F. SAENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA A.F. SAENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERMIKKELAAN 22; 2530; BOECHOUT, België

Telefoon (phone): 34550230 (+32-34550230) 34550230 (+32-34550230)

Fax (fax): +32 (84) 804-77-11 +32 (84) 804-77-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA A.F. SAENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA A.F. SAENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA A.F. SAENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA A.F. SAENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA A.F. SAENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA A.F. SAENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA A.F. SAENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA A.F. SAENEN
Products information RITA A.F. SAENEN

BTW identificatienummer (tax): BE03759490966
Ondernemingsnummer: 9393005371
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA A.F. SAENEN
(Get full report from official database of BE for RITA A.F. SAENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA A.F. SAENEN
Addition kinds of activities for RITA A.F. SAENEN

20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
24290201. Excelsior, inclusief pads en wrappers: hout | Excelsior, including pads and wrappers: wood
36639903. Encryptie-apparaten | Encryption devices
51449903. Pluimveeproducten, nec | Poultry products, nec
59439903. Schoolspullen | School supplies

Werken bij RITA A.F. SAENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA A.F. SAENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA A.F. SAENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA A.F. SAENEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

 • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

 • Magazijnier (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

 • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Studentenjob

  Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

 • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: THEO BOONS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

 • Bordenbouwer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van RITA A.F. SAENEN in sociale netwerken
Look for responds of RITA A.F. SAENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA A.F. SAENEN. Laat een reactie achter voor RITA A.F. SAENEN. RITA A.F. SAENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA A.F. SAENEN. Leave a respond for RITA A.F. SAENEN. RITA A.F. SAENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA A.F. SAENEN op de google maps. Adres en contacten RITA A.F. SAENEN
Location of RITA A.F. SAENEN on the google maps. Address and contacts of RITA A.F. SAENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA A.F. SAENEN RITA A.F. SAENEN: Le Mag / Fietsen Roger De Vlaeminck BVBA | FRANCOIS GREGOIRE | ART & COIFFURE II | CHARLES VAN DEN EYNDE | Meys J

Other related companies as RITA A.F. SAENEN: Le Mag / Fietsen Roger De Vlaeminck BVBA | FRANCOIS GREGOIRE | ART & COIFFURE II | CHARLES VAN DEN EYNDE | Meys J

RITA A.F. SAENEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA A.F. SAENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03759490966. Het bedrijf RITA A.F. SAENEN bevindt zich op het adres: TERMIKKELAAN 22; 2530; BOECHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RITA A.F. SAENEN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA A.F. SAENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA A.F. SAENEN, openstaande posities, locatie van RITA A.F. SAENEN op de kaart.

RITA A.F. SAENEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA A.F. SAENEN, company assigned to the tax number BE03759490966. The company RITA A.F. SAENEN is located at the address: TERMIKKELAAN 22; 2530; BOECHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RITA A.F. SAENEN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA A.F. SAENEN is not available. You also can look at reviews of RITA A.F. SAENEN, open positions, location of RITA A.F. SAENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA A.F. SAENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA A.F. SAENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA A.F. SAENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA A.F. SAENEN, employees, financial statistics.