FRANCOIS GREGOIRE

Contactgegevens FRANCOIS GREGOIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCOIS GREGOIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCOIS GREGOIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ADJUDANT ROISIN 47; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71772698 (+32-71772698) 71772698 (+32-71772698)

Fax (fax): +32 (15) 200-30-47 +32 (15) 200-30-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCOIS GREGOIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCOIS GREGOIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCOIS GREGOIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCOIS GREGOIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCOIS GREGOIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCOIS GREGOIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCOIS GREGOIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCOIS GREGOIRE
Products information FRANCOIS GREGOIRE

BTW identificatienummer (tax): BE08178192138
Ondernemingsnummer: 1744323730
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FRANCOIS GREGOIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCOIS GREGOIRE
(Get full report from official database of BE for FRANCOIS GREGOIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCOIS GREGOIRE
Addition kinds of activities for FRANCOIS GREGOIRE

335701. Communicatie draad | Communication wire
492300. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
20230201. Geconcentreerde Karnemelk | Concentrated buttermilk
34110101. Bier blikjes, metaal | Beer cans, metal
44990201. Bootschoonmaak | Boat cleaning

Werken bij FRANCOIS GREGOIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCOIS GREGOIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCOIS GREGOIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCOIS GREGOIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • Bijverdienste in Evergem: Chauffeur CE die regelmatig op zaterdag kan bijwerken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Evergem is Randstad Transport op zoek naar 3 extra bijverdieners om de ritten op zaterdag op te vangen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet. De opdracht betreft het vervoer van voeding naar winkels. Je rijdt met een frigowagen naar de klanten, waar je palletgoederen zal lossen. Je start rond 6 uur en je werkt ongeveer 8u per zaterdag.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • Zelfstandig bankagent Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

Zoek naar antwoorden van FRANCOIS GREGOIRE in sociale netwerken
Look for responds of FRANCOIS GREGOIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCOIS GREGOIRE. Laat een reactie achter voor FRANCOIS GREGOIRE. FRANCOIS GREGOIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCOIS GREGOIRE. Leave a respond for FRANCOIS GREGOIRE. FRANCOIS GREGOIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCOIS GREGOIRE op de google maps. Adres en contacten FRANCOIS GREGOIRE
Location of FRANCOIS GREGOIRE on the google maps. Address and contacts of FRANCOIS GREGOIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCOIS GREGOIRE FRANCOIS GREGOIRE: CHOI AH KOW | OSSEGHEM ASBL | Diaz Rodriguez Noelia | TICKET BBL TRAVEL | DE SCHELDEGALM

Other related companies as FRANCOIS GREGOIRE: CHOI AH KOW | OSSEGHEM ASBL | Diaz Rodriguez Noelia | TICKET BBL TRAVEL | DE SCHELDEGALM

FRANCOIS GREGOIRE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCOIS GREGOIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08178192138. Het bedrijf FRANCOIS GREGOIRE bevindt zich op het adres: RUE ADJUDANT ROISIN 47; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in FRANCOIS GREGOIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCOIS GREGOIRE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCOIS GREGOIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCOIS GREGOIRE, openstaande posities, locatie van FRANCOIS GREGOIRE op de kaart.

FRANCOIS GREGOIRE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCOIS GREGOIRE, company assigned to the tax number BE08178192138. The company FRANCOIS GREGOIRE is located at the address: RUE ADJUDANT ROISIN 47; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in FRANCOIS GREGOIRE were not found.
The main activity of FRANCOIS GREGOIRE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCOIS GREGOIRE is not available. You also can look at reviews of FRANCOIS GREGOIRE, open positions, location of FRANCOIS GREGOIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCOIS GREGOIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCOIS GREGOIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCOIS GREGOIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCOIS GREGOIRE, employees, financial statistics.