RIKA DUBBELOY

Contactgegevens RIKA DUBBELOY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIKA DUBBELOY: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIKA DUBBELOY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 154; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11552808 (+32-11552808) 11552808 (+32-11552808)

Fax (fax): +32 (15) 557-81-57 +32 (15) 557-81-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIKA DUBBELOY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIKA DUBBELOY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIKA DUBBELOY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIKA DUBBELOY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIKA DUBBELOY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIKA DUBBELOY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIKA DUBBELOY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIKA DUBBELOY
Products information RIKA DUBBELOY

BTW identificatienummer (tax): BE08963714599
Ondernemingsnummer: 7113342285
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Sp茅cialisation: Dermatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIKA DUBBELOY
(Get full report from official database of BE for RIKA DUBBELOY)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIKA DUBBELOY
Addition kinds of activities for RIKA DUBBELOY

3564. Blowers en fans | Blowers and fans
34419902. Dam poorten, metalen plaat | Dam gates, metal plate
35230302. Bemestingsmachines, boerderij | Fertilizing machinery, farm
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process
35820102. Extractors, commerciële wasgoed | Extractors, commercial laundry
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in

Werken bij RIKA DUBBELOY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIKA DUBBELOY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIKA DUBBELOY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIKA DUBBELOY. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

 • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

 • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

 • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

 • Customer Service Medewerker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: COLAS BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

 • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

 • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

 • Garagist (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Rikiesto & Partners

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MISTARA

  Type: Flexijob

  Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van RIKA DUBBELOY in sociale netwerken
Look for responds of RIKA DUBBELOY in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIKA DUBBELOY. Laat een reactie achter voor RIKA DUBBELOY. RIKA DUBBELOY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIKA DUBBELOY. Leave a respond for RIKA DUBBELOY. RIKA DUBBELOY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIKA DUBBELOY op de google maps. Adres en contacten RIKA DUBBELOY
Location of RIKA DUBBELOY on the google maps. Address and contacts of RIKA DUBBELOY

Andere gerelateerde bedrijven als come RIKA DUBBELOY RIKA DUBBELOY: FLDE 9 ZONEN VANNESTE NV | ANDRE DHONT | CHAOS-JEANS & FUN | J.F. VALAEYS | Remy - Bols NV

Other related companies as RIKA DUBBELOY: FLDE 9 ZONEN VANNESTE NV | ANDRE DHONT | CHAOS-JEANS & FUN | J.F. VALAEYS | Remy - Bols NV

RIKA DUBBELOY is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIKA DUBBELOY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963714599. Het bedrijf RIKA DUBBELOY bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 154; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Dermatologues..
De hoofdactiviteit van RIKA DUBBELOY is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIKA DUBBELOY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIKA DUBBELOY, openstaande posities, locatie van RIKA DUBBELOY op de kaart.

RIKA DUBBELOY is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIKA DUBBELOY, company assigned to the tax number BE08963714599. The company RIKA DUBBELOY is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 154; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Dermatologues..
The main activity of RIKA DUBBELOY is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RIKA DUBBELOY is not available. You also can look at reviews of RIKA DUBBELOY, open positions, location of RIKA DUBBELOY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIKA DUBBELOY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIKA DUBBELOY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIKA DUBBELOY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIKA DUBBELOY, employees, financial statistics.