CHAOS-JEANS & FUN

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • CHAOS-JEANS & FUN
Private companiesInsurance Carriers • CHAOS-JEANS & FUN

Contactgegevens CHAOS-JEANS & FUN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAOS-JEANS & FUN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAOS-JEANS & FUN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 134A; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 228 54 26 (+32-09 228 54 26) 09 228 54 26 (+32-09 228 54 26)

Fax (fax): +32 (63) 264-56-20 +32 (63) 264-56-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAOS-JEANS & FUN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAOS-JEANS & FUN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAOS-JEANS & FUN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAOS-JEANS & FUN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAOS-JEANS & FUN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAOS-JEANS & FUN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAOS-JEANS & FUN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAOS-JEANS & FUN
Products information CHAOS-JEANS & FUN

BTW identificatienummer (tax): BE02958038330
Ondernemingsnummer: 7055664062
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Boutiques

Product categorie (product category): Jeans and casual wear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAOS-JEANS & FUN
(Get full report from official database of BE for CHAOS-JEANS & FUN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAOS-JEANS & FUN
Addition kinds of activities for CHAOS-JEANS & FUN

17999921. Grave opgraving | Grave excavation
23969901. Automotive versieringen, stof | Automotive trimmings, fabric
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles
51690206. Gassen, samengeperst en vloeibaar | Gases, compressed and liquefied
97210404. Internationale zaken, lokale overheid | International affairs, local government

Werken bij CHAOS-JEANS & FUN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAOS-JEANS & FUN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAOS-JEANS & FUN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAOS-JEANS & FUN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Schrijnwerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • KOK St Denijs Westrem (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio St Denijs Westrem

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van CHAOS-JEANS & FUN in sociale netwerken
Look for responds of CHAOS-JEANS & FUN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAOS-JEANS & FUN. Laat een reactie achter voor CHAOS-JEANS & FUN. CHAOS-JEANS & FUN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAOS-JEANS & FUN. Leave a respond for CHAOS-JEANS & FUN. CHAOS-JEANS & FUN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAOS-JEANS & FUN op de google maps. Adres en contacten CHAOS-JEANS & FUN
Location of CHAOS-JEANS & FUN on the google maps. Address and contacts of CHAOS-JEANS & FUN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAOS-JEANS & FUN CHAOS-JEANS & FUN: DEXIA | GEBERIT | FRANKY MAGIC SHOW | GARAGE WEYNS | VAN WAEYENBERGHE

Other related companies as CHAOS-JEANS & FUN: DEXIA | GEBERIT | FRANKY MAGIC SHOW | GARAGE WEYNS | VAN WAEYENBERGHE

CHAOS-JEANS & FUN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAOS-JEANS & FUN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02958038330. Het bedrijf CHAOS-JEANS & FUN bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 134A; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jeans and casual wear. Lijst met producten zijn Boutiques.
De hoofdactiviteit van CHAOS-JEANS & FUN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAOS-JEANS & FUN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAOS-JEANS & FUN, openstaande posities, locatie van CHAOS-JEANS & FUN op de kaart.

CHAOS-JEANS & FUN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAOS-JEANS & FUN, company assigned to the tax number BE02958038330. The company CHAOS-JEANS & FUN is located at the address: Dendermondsesteenweg 134A; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jeans and casual wear. List of products are Boutiques.
The main activity of CHAOS-JEANS & FUN is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAOS-JEANS & FUN is not available. You also can look at reviews of CHAOS-JEANS & FUN, open positions, location of CHAOS-JEANS & FUN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAOS-JEANS & FUN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAOS-JEANS & FUN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAOS-JEANS & FUN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAOS-JEANS & FUN, employees, financial statistics.